ŠPANJOLCI SE NAKLONILI MODRIĆU I NAKON KIKSA REALA: /

'Hrvat je pokazao klasu'

Image

Real se pobjedom mogao ponovo približiti vodećem Atleticu

19.4.2021.
8:33
VOYO logo

Nogometaši Real Madrida propustili su priliku ponovo se približiti vodećem Atletico Madridu na svega bod zaostatka, nakon što su u susretu 33. kola španjolskog prvenstva odigrali tek 0-0 na gostovanju kod Getafea.

Drugu utakmicu u nizu "Kraljevski klub" je odigrao 0-0. Međutim dok je "nula" protiv Liverpoola donijela radost igračima Reala i plasman u polufinale Lige prvaka, kiks protiv Getafea udaljio ih je iz borbe za naslov.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Real se pobjedom mogao ponovo približiti vodećem Atleticu na samo bod minusa, a ovako će ostati i bez drugog mjesta ako Barcelona u četvrtak porazi Granadu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Luka Modrić i društvo su odigrali iznimno loše i praktički tijekom cijelog susreta nisu ozbiljnije ugrozili domaća vrata. Modrić je odigrao cijeli susret, a u anketi španjolske Marce bio je najboji pojedinac Reala.

"U izostanku Casemira Hrvat je ima nešto defenzivniju ulogu nego inače. To ga nije zaustavilo da pokaže klasu u sredini veznog reda s nekoliko lijepih okreta, dodira i dodavanja svojim suigračima", piše Marca.

Katalonski Sporta naglasio je da je pokazao svoju klasu iako nije bio inspiriran kao inače te da su mu nedostajali kompanjoni iz veznog reda, Casemiro i Kroos, koji su propustili utakmicu.b

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Superstar
NOVA SEZONA
VOYO logo