ŠPANJOLCI SE NAKLONILI HRVATSKOM MAESTRU: /

'Njegove godine su samo iluzija, ovo je više Real Modrić nego ikada prije'

Image

Modrić je u ovoj sezoni jedan od najvažnijih igrača Real Madrida i neizostavan član Zidaneove momčadi

12.3.2021.
13:18
VOYO logo

Španjolski sportski list Marca objavio je u petak tekst s naslovom "Više 'Real Modrić' nego ikada" u kojemu analzizira doprinos kapetana hrvatske nogometne reprezentacije, 35-godišnjeg Luke Modrića, u Real Madridu.

"Većina igrača u sredini tridesetih godina počin je blijediti, ali Luka Modrić stari poput finog vina i njegova važnost za Real Madrid je neupitna", piše Marca.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Zidane ga jednostavno ne može izbaciti'

Madridski list zatim navodi kako je Modriću ova sezona trebala biti posljednje u Real Madridu i da je talentirani Norvežanin Martin Odegaard trebao preuzeti njegovo mjesto, a Luka mu je trebao biti pričuva.

Image

Luka Modrić

"Ipak, stvari su se razvile prilično drugačije. Modrić je odigrao više utakmica nego ikad u ovoj fazi sezone Real Madrida, a Zinedine Zidane ga jednostavno ne može izbaciti iz momčadi. Čini se kao da se Modrić pomladio i propustio je samo jednu utakmicu zbog ozljede, dok je Odegaard morao otići na posudbu u Arsenal kako bi dobio minutažu na terenu", naglašava španjolski list.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Modrić ima 35 godina, ali njegove godine su samo iluzija. Neizostavan je za Real Madrid i nastavlja nastupati na najvišoj razini.", zaključila je Marca.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
ŽNV
NOVA SEZONA
VOYO logo