ŠPANJOLCI PLASIRALI SENZACIJU: / 'Neymar se želi vratiti u Barcu, a Real je pripremio 400 milijuna eura za njega'

Image
Foto: AFP

Ime jednog od najboljih nogometaša današnjice osvanulo je na naslovnicima španjolskih dnevnih novina.

9.3.2018.
9:02
AFP
VOYO logo

Nevjerojatne glasine vezane uz Neymara pojavile su se u španjolskim tiskovinama u petak ujutro. Brazilac se trenutno nalazi u domovini gdje se oporavlja od ozljede koju je zaradio tijekom derbija s Marseillom prije nekoliko tjedana. Unatoč tomu i činjenici da je tek prije manje od godinu dana prešao u PSG nije zaustavilo glasine oko njegove budućnosti.

Mundo Deportivo piše da se Neymar želi vratiti u stari klub i da žali što je napustio Barcelonu. To je navodno rekao i nekadašnjim suigračima te vodstvu kluba.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prizna je, piše Mundo, da je bio pogriješio što je inzistirao na odlasku kako bi izašao iz sjene Lionela Messija. Katalonski list ističe da je Neymar kontaktirao Barcelonu u vezi mogućeg povratka prije nego što se ozlijedio. Navode i da bi se Brazilac želio vratiti u sljedećeg ljeta, nakon dvije sezone u PSG-u.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Želi u Real

Međutim kako stvari stoje Barcelona nije zainteresirana za njegov povratak, a mnogi su navodno uvjereni da mu je ovo samo alibi kako bi zapravo ostvario transfer u Real. A upravo o tome piše madridski As.

Prema njima Neymarov otac je poručio čelnicima Reala da ga mogu dovesti za 400 milijuna eura. To je učinio tijekom sastanka u Parizu. Jasno su primili na znanje da Neymar želi igrati za njih, a to je želja i predsjednika Florentina Pereza.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kraljevski klub nije doveo Galactica od 2013. kada je stigao Gareth Bale i bit će zanimljivo vidjeti hoće li Perez uspjeti realizirati ovaj bombastični transfer.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo