ŠPANJOLCI PLASIRALI NEVJEROJATNU SENZACIJU: / 'Perez kreće po Neymara, zbog njega će se odreći najveće zvijezde Reala'

Image
Foto: AFP

Ove je sezone u 22 utakmice zabio 20 golova te je upisao 14 asistencija.

14.1.2018.
11:16
AFP
VOYO logo

Nevjerojatna vijest stiže iz Španjolske. Naime, Cadena Ser je objavila priču u kojoj tvrdi da predsjednik Real Madrida Florentino Perez na ljeto namjerava dovesti legendu Barcelone i igrača PSG-a Neymara. Točnije nakon Svjetskog prvenstva u Rusij namjerava započeti ovu operaciju. Kako bi priča imala sretan kraj želi u nju uključiti najveću zvijezdu Real Madrida. Tako Perez navodno u suprotan smjer spreman poslati Cristiana Ronalda, a kako bi uvjerio šefa PSG da pristane na posao na račun kluba će uplatiti i određenu sumu novaca.

Image
NIJE ŠALA, REAL BI SE MOGAO BORITI ZA ČETVRTO MJESTO: /

'Situacija je sve teža, moramo se uozbiljiti'

Image
NIJE ŠALA, REAL BI SE MOGAO BORITI ZA ČETVRTO MJESTO: /

'Situacija je sve teža, moramo se uozbiljiti'

Postaje Ronaldov nasjednik?

Poznato je da je Perez veliki zaljubljenik u Brazilca. Nakon dodjele Zlatne lopte krajem prošle godine izjavio je da bi Neymar u Madridu imao veće šanse da osvoji prestižnu nagradu. To je i jedan od životnih ciljeva Brazilca pa bi mu dolazak u Madrid iz tog razloga moga biti privlačan. No, to bi značilo i zabijanje noža u srca navijača Barcelone jer umjesto da postan Messijev nasljednik postao bi nasljednik najomraženije im persone. Sčičnu stvar napravio je legedarni Luis Figo prije skoro 20 godina, a svi se sjećaju svinjske glave i dočeka na Camp Nou.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Šef PSG-a Nasser Al-Khelafi, odgovrio je, inače, na Perezove izjave porukom kako je nemoguće da Neymar ode u Madrid.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kao što je poznato Parižani su proteklog ljeta iskrcali 222 milijuna eura za krilnog napadača srušivši pritom rekord kojeg je godinu ranije postavio Paul Pogba. Ove je sezone u 22 utakmice zabio 20 golova te je upisao 14 asistencija. Sredinom veljače Neymar i suigrači odmjeriti će snage upravo s Real Madridom u osmini finala Lige prvaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo