ŠPANJOLCI PIŠU ŠTO ĆE BITI S MODRIĆEM IDUĆE SEZONE: / 'Njemu su za razliku od Balea i drugih dali mogućnost izbora'

Image
Foto: AFP

Vatreni ne namjerava napustiti klub nakon sezone za zaborav

11.5.2019.
12:58
AFP
VOYO logo

Pitanje budućnosti Luke Modrića čini se riješenim. Tako barem tvrdi Marcin novinar Jose Felix Diaz. U tekstu posvećenom Vatrenom pod naslovom 'Modrić se želi dokazati' ističe da ovo nije bila njegova dobra sezone, ali da je igrač sam svjestan toga. Piše i kako se zbog toga želi odužiti navijačima koji su mu pokazali naklonost i u najtežim trenucima.

"Hrvat je u veljači potpisao novi ugovor, ali on još nije službeno potvrđen. Zidane mu vjeruje i računa na njega, ali je svjestan je da će morati dozirati njegove nastupe. Hrvat će biti u Madridu i iduće sezone što će mu biti osma od dolaska", piše Marca. U klubu, navode, znaju da im Modrić može pružiti još puno toga te su mu dali slobodu da sam izabere što želi. To je nešto što igračima poput Balea, Cebalossa i Llorenta nije bilo ponuđeno, otkrivaju Španjolci.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image

Real Madrid's French coach Zinedine Zidane (R) and Real Madrid's Croatian midfielder Luka Modric celebrate after winning the UEFA Champions League final football match between Liverpool and Real Madrid at the Olympic Stadium in Kiev, Ukraine on May 26, 2018. (Photo by Isabella BONOTTO / Update Images Press / AFP)

Loša sezona

"Hrvat je dao do znanja da ne želi završiti boravak u Madridu s lošim okusom u ustima koji je ova sezona ostavila svima. On i dalje vjeruje u svoje sposobnosti i u suigrače. U sezonu je loše ušao zbog nastupa na Svjetskom prvenstvu te nikako nije mogao ući u tempo. Ovog ljeta će biti drugačije jer će imati odmor“, završava tekst.

Pred Realom su još dvije utakmice do kraja prvenstva. Ovu nedjelju gostuju kod Sociedada, a u zadnjem kolu idućeg vikenda domaćini su Betisu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo