ŠPANJOLCI OTKRILI ZAŠTO SU MESSI I DRUŠTVO PREKO NOĆI ODBACILI RAKITIĆA: / 'To što je napravio, nije se nikome svidjelo'

Image
Foto: Profimedia

Rakitić je izgubio povjerenje suigrača nakon što Liverpool lani razbio Barcelonu u polufinalu Lige prvaka

6.5.2020.
15:12
Profimedia
VOYO logo

Ponekad podosta senzacionalizmu sklono katalonski list Sport, izašao je s poprilično škakljivom pričom o tome kako je Barcelona i njezini igrači odbacila Ivana Rakitića.

Prema njihovim tvrdnjama, Rakitić je izgubio povjerenje suigrača nakon što Liverpool lani razbio Barcelonu u polufinalu Lige prvaka 4:3 preokretom na Anfieldu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Samo dan nakon tog meča koji je razorio navijače i samu momčad Barcelone, Rakitić je otišao na tradicijski sajam u Sevilli, a to je podosta glasno odjeknulo u katalonskoj prijestolnici.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"To se baš nikom nije svidjelo. Tada je bilo najmanje prikladno da netko od nas šeta ulicama Seville", rekao je neimenovani igrač Barcelone svom menadžeru koji je pak kasnije cijelu tu priču plasirao u javnost.

Rakitić se zbog tog događaja ispričao, ali španjolski list tvrdi kako mu suigrači zapravo nikada nisu oprostili. Katalonski Sport tvrdi da je baš zbog te avanture u Sevilli, Rakitić počeo gubiti mjesto u momčadi te da ga zbog toga klub svim silama želi prodati, odnosno, riješiti ga se.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Love island games
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo