ŠPANJOLCI NE MOGU PRESTATI HVALITI LUKU MODRIĆA: / Naklonili se genijalnosti Hrvata: 'Ovo je sve prošao s Hrvatskom prije dvije godine'

Image
Foto: Profimedia

Hrvat je opet u vhunskoj formi i najbolji igrač Reala

13.7.2020.
9:36
Profimedia
VOYO logo

Sjajne igre ovog mjeseca vratile su LukuModrića u fokus španjolskih medija. Marca mu je u nedjelju posvetila naslovnicu, ali i još nekoliko tekstova.

“To će pravilo dobiti ime po njemu”, navode u jednom od njih u kojem ističu kako je srpanj dobar mjesec za Modrića.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
MARCA SE POKLONILA ČUDESNOM LUKI: /

Kapetan Vatrenih završio na naslovnici, svi u Španjolskoj pričaju o njemu; 'Kraljevski Modrić'

Image
MARCA SE POKLONILA ČUDESNOM LUKI: /

Kapetan Vatrenih završio na naslovnici, svi u Španjolskoj pričaju o njemu; 'Kraljevski Modrić'

“11. srpnja prije dvije godine predvodio je povratak Hrvatske protiv Engleske i odveo momčad u finale Svjetskog prvenstva u Rusiji. Može se povući paralela između onog što je proživio tamo i što prolazi danas. U četvrtfinalu i polufinalu SP-a bilo je trenutaka kada se činilo da je Hrvat u padu i da nema više ništa u njemu, a onda je odjednom povukao i svoju iscrpljenost pretvorio u podvig. Modrić iz ovog srpnja je najbolja verzija njega iz Rusije”, piše Marca i nastavlja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Prošle sezone, kao što je bilo i očekivano, nije bi dobar i nije imao pomoć ekipe koja je potonula. Međutim, Zidane nije oklijevao. Luka je jedan od njegovih ljudi. Zidaneu nije bilo lako jer je bio dva puta ozlijeđen između kolovoza i listopada te se nije mogao vratiti u ritam zbog čega je bio nešto više na klupi. No, bio je uvjeren da će njegova igra rasti kada bude igrao standardno. I bio je u pravu. Čak i prije pauze Modrić je bio sve bolji. A nakon povratka nogometa započeo je šest utakmica. Nije igrao samo protiv Espanyola zbog žutih kartona, dok je samo protiv Real Sociedad ušao s klupe", dodaje Marca.

“U posljednje dvije utakmice, s Athleticom i Alavesom, ostavio je sliku Modrića koji dominira, onog koji je pomogao Realu da tri sezone zaredom pokori Europu. Njegova prisutnost na terenu postala je od ogromnog značaja. Svaki put kad netko od igrača nema rješenje dodaju loptu Luki. Osim što ima pregršt rješenja Modrić daje veznom redu nešto drugačije i savršeno se uklapa s čvrstinom Casemira i efektivnošću Kroosa. Ova verzija Modrića jedna je o ključeva osvajanja 24 boda zaradom i vjerojatno naslova prvaka. To bi mu bio drugi i ukupno 16 trofej u dresu Madrida. Jedan od najposebnijih jer je pokazao da se želi umiroviti u Madridu sa stilom”, završava tekst.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
FNC 18
Gledaj užvio 13.srpnja
VOYO logo