ŠPANJOLAC OTVORIO DUŠU: / Legenda nahvalila Rakitića i otkrila tko je njegov idealan nasljednik u Barceloni

Image
Foto: AFP, LLUIS GENE

Legendarni nogometaš Barcelone Xavi Hernandez osvrnuo se u razgovoru za španjolsku Marcu na susret između njegovog bivšeg kluba i Juventusa u četvrtfinalu Lige prvaka.

11.4.2017.
19:43
AFP, LLUIS GENE
VOYO logo

"Sjećanje na finale prije dvije godine je sjajno. Slaviti u posljednjoj utakmici za Barcu i osvojiti trofej bilo je nevjerojatno. Nezaboravan je osjećaj igrati u finalu Lige prvaka pa makar i samo deset minuta", kazao je Xavi.

"Koja je razlika između ove dvije momčadi u odnosu na oprije dvije godine? Mi se nismo puno promijenili. Njima su pak došli igrači poput Gonzala Higuaina, Paula Dybale, Marija Mandžukića i Danija Alvesa. U veznom redu također nema više Pirla, Vidala i Pogbe", dodao je Španjolac.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U razgovoru za Goal pak istaknuo je kako Juventus ima odlučnu momčad, ali da je Barcelona po njemu favorit. Također, nahvalio je tim putem Ivana Rakitića te je dodao da kao svog nasljednika vidi Marca Verrattija, talijanskog veznjaka koji trenutno nastupa za PSG.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Verratti bi bio idealan za Barcelonu. Naravno, Rakitić radi briljantan posao i dobro se prilagodio Barcinom stilu. Možda je zaslužan za manje očigledan posao na terenu kojeg ljudi ne cijene, ali i Verratti ima sve predispozicije potrebne da bi igrao za Barcu. Po meni je on tip igrača kakav sam bio ja", poručio je legendarni veznjak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo