žrtvuje se za momčad / Solari nahvalio Benzemu: 'Ima sjajnu sezonu, a zadnje dvije utakmice je igrao sa slomljenim prstom'

Image
Foto: AP Images

Usprkos brojnim kritikama s kojima se Francuz suočava ove sezone, Solari je nahvalio Karima Benzemu

26.1.2019.
18:50
AP Images
VOYO logo

Trener Real Madrida Santiago Solari pohvalio je svog napadača Karima Benzemu usprkos brojnim kritikama s kojima se Francuz suočio ove sezone. 

Real se nakon odlaska Ronalda muči s efikašnošću u napadu, a kritičari izdvajaju Benzemu kao jednog od krivaca za neefikasnost europskog prvaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Solari je pak stao u obranu Benza nakon što je ovaj slomio prst u pobjedi nad Real Betisom prije dva tjedna, a zatim odgodio operaciju kako bi mogao igrati prvenstvenu utakmicu protiv Seville u idućem kolu te utakmicu Kupa protiv Girone

"Vrlo sam zadovoljan Benzemom. On je vrlo plemeniti napadač i igra sjajnu sezonu. Trenutno se zbog ozljeda mnogih igrača žrtvuje te igra sa slomljenim prstom i ignorira bol", objasnio je Solari. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Danas iz Španjolske stiže i vijest kako se u sastav nakon tri tjedna pauze zbog ozljede lista vratio velški krilni napadač Gareth Bale. Uz njega, na treningu su se pojavili i Marco Asensio i Mariano Diaz, koji su također neko vrijeme bili izvan stroja zbog ozljeda, a još ranije momčadi su se priključili Toni Kroos i Marcos Llorente. 

Sa konačno nešto proširenijim rosterom, Solariju se otvaraju nove mogućnosti i Benzema će imati priliku obaviti operaciju ukoliko za to bude potrebe. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Real se na prvenstvenoj ljestvici nalazi na četvrtom mjestu s 10 bodova zaostatka za Barcelonom i sigurno je da će im povratak ključnih figura u momčadi dobro doći pred nastavak lova na rivale. Ne zaboravimo da se uskoro vraća i Liga prvaka - nokaut faza počinje za nešto manje od mjesec dana, a Real u osmini finala igra s nizozemskim Ajaxom.  

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo