ŠOKOVI ZA HRVATE U ENGLESKOJ: / Bilić ostao bez pobjede u sedmoj minuti sudačke nadoknade, Lovren se ozlijedio

Image
Foto: AFP

Nogometaši West Hama koje vodi bivši hrvatski izbornik Slaven Bilić odigrali su još jednu šokantnu utakmicu u kojoj su ostali bez pobjede u sudačkoj nadoknadi.

28.10.2017.
18:15
AFP
VOYO logo

West Ham je na Selhurst Parku poveo u 31. minuti pogotkom Javiera Hernandeza Chicharita, a do kraja poluvremena je prednost i povećao. Strijelac je u 43. minuti bio Andre Ayew. Nastavak je, međutim, donio novi pad Čekićara. U 50. minuti je s bijele točke smanjio Luka Milivojević, a u sedmoj minuti sudačke nadoknade izjednačenje i bod Crystal Palaceu je donio Wilfried Zaha.

Image
MOURINHOV DŽOKER BACIO OLD TRAFFORD U TRANS: /

Manchester United slavio u velikom derbiju Premier lige

Image
MOURINHOV DŽOKER BACIO OLD TRAFFORD U TRANS: /

Manchester United slavio u velikom derbiju Premier lige

Pobjede Cityja i Arsenala

West Ham nakon deset kola na kontu ima samo devet bodova i trenutno je na 16. mjestu. Iako je malo ublažio kritike nakon pobjede protiv Tottenhama (3-2) u Liga kupu, pred Bilićem su sada opet teški dani.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Liverpool je na Anfieldu svladao Huddersfield Town s 3-0, a iako je bio najavljen u udarnoj postavi, naš Dejan Lovren na kraju nije zaigrao jer se ozlijedio na zagrijavanju. Zasad nije poznata težina ozljede i prijeti li Lovrenu izostanak s reprezentativnih utakmica protiv Grčke u dodatnim kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

I vodeći Manchester City je upisao pobjedu, u gostima je svladao West Bromwich Albion s 3-2, a strijelci su bili Leroy Sane (10), Fernandinho (15) i Raheem Sterling (64). Arsenal je na svome Emiratesu s 2-1 bio bolji od Swanseaja. Gosti su poveli u 22. minuti preko Clucasa, ali su Topnici u drugom poluvremenu preokrenuli pogocima Kolašinca i Ramseyja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U posljednjoj utakmici subotnjeg programa 10. kola Premier lige Chelsea je u gostima kod Bournemoutha slavio sa 1-0, a pobjednički gol zabio je Eden Hazard u 51. minuti.


Tekst se nastavlja ispod oglasa

Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo