Drama u Argentini / Šokantne snimke: Pogledajte kako su igrači Boce pjevali u autobusu nekoliko sekundi prije kamenovanja

Image
Foto: Twitter/Screenshot

Na društvenim se mrežama pojavilo nekoliko videa kamenovanja autobusa

24.11.2018.
22:50
Twitter/Screenshot
VOYO logo

Dugoočekivani uzvrat finala južnoameričkog Copa Libertadores u Buenos Airesu između argentinskih suparnika River Platea i Boca Juniorsa pod znakom je pitanja jer je kamenovan autobus s igračima Boce, a ima i ozlijeđenih igrača.

Na društvenim se mrežama pojavilo nekoliko videa kamenovanja autobusa, a među njima je i video snimka snimljena iz autobusa neposredno prije napada. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na videu se vidi kako su dobro raspoloženi igrači Boce pjevali prije utakmice, a onda su u autobus počeli ulijetati opasni predmeti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ispred Estadija Monumentala, stadiona na kojemu se trebao u 21 sat po hrvatskom vremeu igrati nogometni uzvrat, prolazio je službeni autobus Boce Juniorsa kojeg su navijači River Platea zasuli kamenjem i brojnim drugim predmetima. Više pročitajte OVDJE

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Porazbijana su stakla te ozlijeđeno nekoliko igrača. Kako bi rastjerali navijače, policija je upotrijebila suzavac. Ipak, suzavac je došao i do igrača Boce koji su gušeći se potrčali u svlačionicu. Nekoliko je igrača zadobilo posjekotine od stakla, a veznjak Boce Pablo Perez završio je u bolnici. Navodno mui je porezano lice.

Još trojica igrača Boce Juniors navnodno su završila u bolnici dok su ostali povraćali u svlačionici.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo