ŠOKANTAN PREOKRET UNIŠTIO BILIĆA: / Bio je nadomak senzacionalne pobjede, pa u tri minute ostao bez svega!

Image
Foto: AFP, IAN KINGTON

Nogometaši West Hama, koje vodi bivši hrvatski izbornik Slaven Bilić, na nevjerojatan su način poraženi na gostovanju kod Tottenhama (2-3) u 12. kolu engleske Premier lige.

19.11.2016.
20:36
AFP, IAN KINGTON
VOYO logo

Bio je hrvatski stručnjak korak do senzacionalne pobjede koja bi mu bila veliko ohrabrenje nakon niza očajnih ovosezonskih rezultata. Dvaput je Bilićeva momčad na White Hart Laneu bila u prednosti, vodila je s 2-1 sve do 89. minute, a onda u samoj završnici ostala bez svega.

Image
NEOČEKIVANI JUNAK: /

Guardiola pomilovao legendarnog veznjaka, ovaj mu s dva gola donio pobjedu!

Image
NEOČEKIVANI JUNAK: /

Guardiola pomilovao legendarnog veznjaka, ovaj mu s dva gola donio pobjedu!

Dvaput vodio

Poveo je West Ham u 24. minuti kada je Michail Antonio glavom ugurao loptu u mrežu Spursa. U drugom je poluvremenu, međutim, na travnjak istrćao znatno odlučniji Tottenham, a to mu se isplatilo već u 51. minuti kada je 20-godišnji Harry Winks zabio u debitantskom nastupu u Premier ligi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U 68. minuti je West Ham ipak došao do nove prednosti. Janssen je srušio Reida u kaznenom prostoru, a Lanzini je s bijele točke donio Čekićarima novo vodstvo. I kad se već činilo da će Bilić doći do velike pobjede kojom bi podsjetio na prošlu sezonu kada je rušio favorite kao od šale, uslijedio je nevjerojatan preokret.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pakleni raspored

U 89. minuti je Harry Kane uspio izjednačiti, a dvije minute kasnije je iz jedanaesterca donio i pobjedu Tottenhamu nakon što je Nordtveit srušio Sona. Spursima je to prva pobjeda u posljednjih osam utakmica, računajući sva natjecanja. No, ujedno je momčad Mauricija Pochettina jedina neporažena ove sezone u Premier ligi, na petom je mjestu s 24 boda, tri manje od vodećeg Liverpoola.

Bilić je, pak, ostao na 17. mjestu sa samo 11 osvojenih bodova, a u sljedeća tri kola ga čekaju dvoboji protiv Manchester Uniteda, Arsenala i Liverpoola. Definitivno mu neće biti lako zadržati posao...

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo