SOK ZA LUKU MODRICA I DRUSTVO / Real pogodili veliki problemi uoci zavrsetka sezone

13.5.2015.
17:09
VOYO logo

Ancelotti je suspendiran zbog verbalnog napada na suca Closa Gomeza nakon utakmice protiv Valencije (2-2) nakon koje je Real prakticki ostao bez izgleda za osvajanje naslova prvaka.

Real je trenutacno na drugom mjestu Primere sa 86 bodova, cetiri manje od lidera Barcelone.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Aktualni europski prvak ce do kraja sezone gostovati kod Espanyola i docekati Getafe, dok ce Barcelona gostovati kod Atletico Madrida, a u posljednjem kolu ugostiti Deportivo.

Posljednjih dana spanjolski mediji pisali su kako ce Ancelotti na kraju sezone mozda dobiti i otkaz na klupi Kraljeva. Jedino sto Talijana moze spasiti je osvajanje Lige prvaka, a kako Real trenutno igra, to je tesko ostvariv scenarij.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Real je u prvoj utakmici polufinala Lige prvaka izgubio u Torinu od Juventusa 2:1, i danas na Santiago Bernabeu imaju tezak posao na putu do finala u Berlinu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Uz to, Madridani trenutno igraju losije od svog velikog rivala Barcelone, koji je cekirao kartu za finale Lige prvaka, i koji ce biti velika prepreka Kraljevima i njihovoj velikoj zelji. A to je obrana naslova prvaka Europe.

Stoga, moze se spekulirati o tome kako je Ancelotti proslog vikenda vodio svoju posljednju prvenstvenu utakmicu na klupi Real Madrida.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo