ŠOK U DINAMU: / Arijan Ademi pao na doping-testu!

Image
Foto: Pixsell, Goran Stanzl

Europska nogometna federacija (UEFA) otvorila je postupak protiv Dinamova veznjaka Arijana Ademija koji je bio pozitivan na doping-testu poslije utakmice protiv Arsenala na staru Lige prvaka.

7.10.2015.
20:53
Pixsell, Goran Stanzl
VOYO logo

Iz Dinama su potvrdili da se protiv Ademija provodi postupak, ali i dodali da prema pravilima UEFA-e ne smiju komentirati slučaj. Dodali su tek da su iznenađeni ovom događajem jer su njihovi nogometaši redovito podvrgavani testovima i nikad nije bilo sličnih slučajeva.

Šest puta testiran

"Upoznati smo s rezultatima doping kontrole nakon utakmice 1. kola Lige prvaka protiv Arsenala i da je naš igrač Arijan Ademi bio pozitivan te je protiv njega UEFA otvorila postupak. Prema pravilima Uefe GNK Dinamo ne smije komentirati dok traje disciplinski postupak i dok ne bude gotov nalaz B kontrole.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naši igrači su godinama nakon europskih i prvenstvenih utakmica redovito podvrgnuti doping kontrolama i nikada se ovako nešto nije dogodilo tako da moramo reći da smo iznenađeni ovakvim rezultatom. Arijan Ademi je šest puta testiran u zadnjih godinu dana i svaki puta je nalaz bio negativan. Isto tako, igrači su od početka sezone više puta testirani od strane UEFA-e i Hrvatske antidopinške agencije te su svi nalazi uvijek bili negativni", stoji u priopćenju Dinama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo