Slovencima odzvonilo: Šuker ima pakleni plan!

'Gradit će se novi kamp, samo prvo moramo nagovoriti UEFU da nam ne uzme 4,5 milijuna eura koje nam je davno dala za njega. Zašto ne bismo od Istre napravili Antalyu?

7.7.2012.
10:14
VOYO logo

Hrvatska se reprezentacija gotovo je tijekom čitave vladavine Vlatka Markovića pripremala u Čatežu. No, dolaskom novog predsjednika, Vatreni će Slovencima reći zbogom jednom zauvijek.

"Gradit će se novi kamp, samo prvo moramo nagovoriti UEFU da nam ne uzme 4,5 milijuna eura koje nam je davno dala za njega. Zašto ne bismo od Istre napravili Antalyu! A imat ćemo i tri regionalna kampa, u Istri, Dalmaciji i Slavoniji", rekao je Davor Šuker istaknuvši kako će se dečki Igora Štimca od sada pripremati u 'Zagrebellu' u Veslačkoj ulici u Zagrebu, prenosi Večernjak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Šuker svoj plan nije predstavio, kao što bi mnogi napravili, prije same inauguracije. No, nije imao ni potrebe, protukandidata nije imao, mjesto mu je bilo rezervirano, a kad je sve prošlo po planu, Brend je prezentirao svoje zamisli.

Na sastanku u Ministarstvu financija pokušat će srediti zakon o preusmjeravanju dijela novca od kladionica, što je bila prvotna zamisao ministra Jovanovića. Osnovat će se i B reprezentacija, a naglašava kako će se posvetiti i Prvoj hrvatskoj nogometnoj ligi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naime, pokušat će Šuker pronaći glavnog sponzora, marketinški ojačati i brendirati hrvatski Kup, povećati ukupni broj sudaca i pokušati ih osposobiti da što prije dođu do najjačih FIFA-ine natjecanja.

Nadalje, plan je i financijski pomoći futsalu, ženskim i veteranskim klubovima, financirati izdavaštva i stručne literature, napraviti akcija navijača i otvoriti muzej nogometa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Uživo 11. svibnja
VOYO logo