SLIJEDI RASPLET: / Urugvajci prekinuli iznimno dugu negativnu seriju, Meksiko vjerojatno izbjegao Messija i društvo

Image
Foto: Screenshot/YouTube

Napadač Meksika Jesus Manuel Corona zadržao je loptu u nogama između petorice suparničkih igrača i pogodio u 80.

14.6.2016.
8:58
Screenshot/YouTube
VOYO logo

Još uvijek čekaju suparnika protiv kojeg će igrati za polufinale natjecanja. U ovom se trenutku čini da to neće biti vodeća momčad grupe D Argentina kojoj je za prvo mjesto u skupini dovoljan i bod protiv Bolivije. Meksiko i Venezuela skupinu C završili su sa jednakim brojem bodova (sedam), no bolja razlika pogodaka reprezentacije čiji je kapetan neuništivi 37-godišnji branič Rafael Marquez osigurala je Meksiku prvo mjesto.

Urugvaj napokon slavio

Inače, Venezuelu je u vodstvo krasnim pogotkom iz desete minute doveo Jose Manuel Velazquez prilikom čega je utišao tribine stadiona u Houstonu koje su većim dijelom navijače za pobjedu Meksika.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U drugoj utakmici skupine Urugvaj je turnir završio s 3:0 pobjedom protiv Jamajke u Santa Clari. Obje su momčadi eliminirane iz daljnjeg natjecanja već ranije, pa Urugvaju tek ostaje utjeha da su ovim slavljem prekinuli niz od pet vezanih susreta na ovim natjecanjima bez pobjede. Strijelci su bili Abel Hernandez, Je-Vaughn Watson (autogol) i Mathias Corujo. Jamajka je jedina momčad na turniru koja nije postigla niti gola. Primili su ih ukupno šest i ostali bez bodova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Copa America, rezultati skupine C:

Meksiko - Venezuela 1-1

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Urugvaj - Jamajka 3-0

Redoslijed: 1. Meksiko 7 bodova, 2. Venezeula 7, 3. Urugvaj 3, 4. Jamajka 0.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo