SLAVNI TURSKI KLUB ŽELI BIVŠEG DINAMOVCA: / Pomama za igračem zbog kojeg je Mamić putovao Bosnom

Još jedan velikan se uključio u trku za odbjeglim Dinamovim klincem

25.12.2018.
14:36
Pixsell
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Turski Bešktaš posljednji je u nizu klubova zainteresiranih za potpis mladog bosanskog nogometaša Ajdina Hašića. Hašić je trenutno slobodan agent, nakon što je, u pomalo sumljivim okolnostima, raskinuo ugovor sa Dinamom.

Hašićeva obitelj tvrdi da je klub s Maksimira silio mladog igrača na potpisivanje mutnih menadžerskih ugovora sa Zdravkom Mamićem, a bjegunac od hrvatskog pravosuđa se i osobno uključio u čitavu priču iz Međugorja.

'Istina je da sam bio u Banovićima'

"Istina je da sam bio u Banovićima. Otišao sam do rudnika u kojem radi Ajdinov otac. Ljudi su me sjajno dočekali ispred rudnika, kontaktirali su oca, javio se i kazao mi da će doći na razgovor", prenjeli su Mamićeve riječi SN.

"Međutim, nakon deset minuta je nazvao kazavši da mu je odvjetnik Radić zabranio bilo kakvu komunikaciju sa mnom. Očito se radi o klasičnoj prijevari. Dinamo je u najboljoj vjeri postupao gospodski, naravno da je ispao naivan, ali ovo je zaista prava prijevara", zaključio je Mamić.

Već se neko vrijeme govorkalo kako su za mladog Bosanca zainteresirani europski velikani poput Evertona i Dortmunda, a izgleda da se u čitavu priču sada uključio i Bešiktaš.

Možda će te zanimati

Telegram

Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču
Zaštitne maske za lice troslojne - 50 komada
22,12kn55kn
Mekane i udobne, pružaju zaštitu od 95%.
Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču

Izdvojeno

Regionalni portali