SLAVNI TALIJAN PROTIV LUKE MODRIĆA: / 'Jedan igrač zaslužio je tu nagradu više nego on'

Image
Foto: Igor Kralj/PIXSELL

Dodjela Fifinih nagrada na rasporedu je 24. rujna, a u utrci su Ronaldo, Salah i Modrić.

17.9.2018.
10:22
Igor Kralj/PIXSELL
VOYO logo

Hrvatski reprezentativac i kapetan Luka Modrić glavni je kandidat za Fifinu nagradu The Best, koja se dodjeljuje najboljem nogometašu godine. Zaslužio je veznjak Real Madrida to odličnim predstavama na klupskoj razini ,a pogotovo onim što je pokazao tijekom Svjetskog prvenstva u Rusiji kada je bio proglašen igračem turnira.

Međutim, slavni talijanski stručnjak i trener Juventusa Massimiliano Allegri smatra da bi nagradu najboljeg po šesti put u karijeri trebao dobiti Cristiano Ronaldo. Rekao je to uoči susreta sa Sassoulom na kojem je Portugalac zabio dva gola i donio pobjedu Juventusu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Stroj za golove

"Ronaldo mora dobiti nagradu za igrača godine zbog svega što je napravio prošle sezone, iako je i iza Modrića fenomenalna godina", poručio je Allegri čime je podržao strilca 44 gola prošle godine u svim natjecanjima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U međuvremenu, španjolski tabloid Don Balon objavio je da se u Ronaldovu ugovoru s Juventusom krije tajna klauzula prema kojoj bi na kraju sezone trebao dobiti bonus od pet milijuna eura ukoliko na kraju sezone bude imao učinak od gola po utakmici.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo