SLAVNI ŠPANJOLAC POMEO POD S MOURINHOM: / 'Moje momčadi nikada neće igrati poput njegovih'

Image
Foto: AFP

Nekadašnji veznjak Barcelone iznio je svoje buduće planove.

24.10.2018.
17:51
AFP
VOYO logo

Nogometna taktika koju provodi portugalski stručnjak JoseMourinho od samih početaka trenerske karijere u posljednje vrijeme ima sve manje poklonika. Pogotovo među navijačima Manchester Uniteda koji se ne mogu pomiriti da njihova momčad u današnje vrijeme igra defanzivan nogomet.

Pročitana knjiga

Godinama je takav pristup Mourinhu donosio rezultate, ali sada djeluje kao pročitana knjiga i suparnici znaju što mogu očekivati od njegovih momčadi. Jedan od njegovih glasnih kritičara postao je sada i slavni španjolski veznjak Xavi. U razgovoru za Marcu progovorio je o svojim budućim trenerskim planovima i jednu je stvar dao do znanja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Mourinhov pristup je vrlo defanzivan. Nije bilo lako igrati protiv njegova Intera. To je njegov nogomet i tako se postavio čak i u Chelseaju i Realu. Puno pozornosti pridaje detaljima i ne ostavlja ti puno prostora. Meni se sviđa drugačiji pristup. Nije da ga kritiziram, ali nije mi užitak igrati takav nogomet i moje momčadi nikada neće imati takav pristup", poručila je legenda Barcelone.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo