DRAMATIČNE SCENE / Jedan od najboljih i najtraženijih nogometaša engleskog Premiershipa uhićen zbog sumnji na seksualni napad. Policija ga izvela u lisicama

Image

The Sun je objavio tu informaciju na naslovnici izdanja u četvrtak, a dobili su i potvrde iz nekoliko izvora

7.10.2021.
9:02
VOYO logo

Jedan od najboljih i najtraženijih nogometaša u engleskom Premiershipu i najskuplji igrač šestoplasirane momčadi Premier lige, Brightona, Yves Bissouma, uhićen je u srijedu u jednom noćnom klubu u Brightonu zbog sumnji na seksualni napad.

Policija i klub nisu objavili njegovo ime zbog zakona o zaštiti podataka, ali je zato britanski tabloid The Sun pustio snimku na kojoj se vidi kako 25-godišnjeg Bissoumu policajci odvode u lisicama, nakon što ih je netko iz noćnog kluba pozvao.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

The Sun je objavio tu informaciju na naslovnici izdanja u četvrtak, a dobili su i potvrde iz nekoliko izvora.

"Klub je bio prepun studenata i svi su bili šokirani kad su njega vidjeli ondje. No još veći šok bio je kad smo ga vidjeli u lisicama", rekao je za The Sun jedan od svjedoka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Klub ne može komentirati

Englezi pišu kako je Bissouma u klubu bio u društvu 40-godišnjeg prijatelja i obojica su uhićena te su tijekom srijede bili zadržani na ispitivanju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pomalo rezervirano objašnjenje stiglo je iz Brightona. "Jedan od naših igrača trenutačno surađuje s policijom u istrazi oko navodnog kaznenog djela. Klub ne može komentirati nikakve detalje", službeno je to objava Brightona.

Spomenimo još kako je Bissoma na zimu trebao ostvariti velik transfer vrijedan 40 milijuna eura, a tražili su ga Manchester United, Arsenal i Liverpool, koji je bio spreman ponuditi spomenutu svotu za njegove usluge. No, pitanje je sada kako će cijela stvar završiti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo