SLAVNI ENGLEZ POZVAO UNITED DA ODUSTANU OD HRVATSKOG NAPADAČA: / 'To bi im bila velika pogreška'

Image
Foto: AFP PHOTO / Marco BERTORELLO

Sve se više piše o prvom Hrvatu na Old Traffordu

6.8.2019.
8:25
AFP PHOTO / Marco BERTORELLO
VOYO logo

Bivši engleski reprezentativac i nekadašnji napadač Liverpoola StanCollymore poručio je vodstvu Manchester Uniteda da čim prije odustanu od dovođenja MarijaMandžukića (33). Hrvatski napadač navodno je sve dogovorio s engleskim velikanom. Brojni otočki mediji preko vikenda su objavili da bi trebao potpisati dvogodišnji ugovor s opcijom produljenja za još jednu s godišnjom plaćom od šest milijuna eura. To bi Mandžukiću sigurno bio šlag na torti karijere koja je premašila sva očekivanja.

'Ne bi ga ni željeli'

"Manchester United na kraju bi mogao završiti s Marijem Mandžukićem. Navijači se uzbuđuju oko imena, a treneri oko djelića slagalice. Da hrvatski napadač nije ponuđen u potencijalnoj razmjeni za Lukakua bi li ga United želio? Sigurno ne bi. Nisam siguran da je Mandžukić nešto drugo osim velikog imena i United bi trebao odustati od potencijalno velike pogreške", rekao je Collymore za Mirror.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Profimedia, Alamy

Mario Mandžukić

Osim Manchester Uniteda pisalo se dosta o interesu Borussije Dortmunda za bivšeg Varenog, a pojavila se i informacija da bi se mogao vratiti u Bayern ukoliko mu propadne transfer u United. Tamo bi bio zamjena za Roberta Lewandowskog te bi preuzeo ulogu koju je prije pet godina odbio te je napustio Njemačku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo