Legenda Bijelih / Slaven Bilić vratio se na Poljud: 'Čestitam Hajduku na jako dobroj sezoni!'

Image

53-godišnjak sastao se s predsjednikom Lukšom Jakobušićem, sportskim direktorom Mindaugasom Nikoličiusom i trenerom Hajduka, Valdasom Dambrauskasom. Bilić je također pogledao trening momčadi koja se priprema za posljednje kolo 1. HNL

19.5.2022.
18:33
VOYO logo

Bivši izbornik hrvatske nogometne reprezentacije i bivši nogometaš Hajduka, Slaven Bilić, u četvrtak je bio ugošćen na Poljudu kao posebni gost.

Ovaj 53-godišnjak sastao se s predsjednikom Lukšom Jakobušićem, sportskim direktorom Mindaugasom Nikoličiusom i trenerom Hajduka, Valdasom Dambrauskasom. Bilić je također pogledao trening momčadi koja se priprema za posljednje kolo 1. HNL koje igraju protiv Dinama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Razlog mog posjeta je taj što sam želio dati podršku klubu te da porazgovaram s predsjednikom, sportskim direktorom i da se upoznam s trenerom Dambrauskasom. To smo već dugo planirali, moja želja je bila doći ovdje uoči završetka sezone."

"Čestitam Hajduku na jednoj jako dobroj sezoni koja može završiti na još bolji način. Put je pravi i to svakako treba pozdraviti."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Rekao je za RTL da je Hajduk na pravom putu

Bilić je u Hajduku proveo prve dane i igračke i trenerske nogometne karijere. Kao igrač u splitskom je klubu boravio od 1988 do 1993. i u to vrijeme zabilježio 109 nastupa, pritom zabivši 13 pogotka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Trenersku karijeru započeo je u Hajduku 2001. godine, kada je vodio klub dok su tražili novog trenera. Bilić je komentirao današnje stanje u splitskom klubu, koji ove godine uživa u fantastičnoj sezoni gdje se bore za naslov hrvatskog prvaka i hrvatski kup.

Image
Bivši izbornik /

Slaven Bilić ekskluzivno za RTL: 'Hajduk mora biti konkurentan i do kraja se boriti za prvenstvo'

Image
Bivši izbornik /

Slaven Bilić ekskluzivno za RTL: 'Hajduk mora biti konkurentan i do kraja se boriti za prvenstvo'

"U Hajduku se nešto događa, nešto jako kvalitetno. Ljudi govore 'Hajduk treba osvojiti prvenstvo, ako ne osvoji predsjednik treba otići. Po meni to nema logike i to nema nikakve veze. Ne smije o tome ovisiti plan Hajduka. Ne smije o tome ovisiti hoće li osvojiti prvenstvo ili osvojit kup," nastavio je Bilić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Hajduk mora biti konkurentan, na kraju krajeva prvenstvo može osvojiti samo jedna ekipa. Hajduk mora biti konkurentan i do kraja se boriti za prvenstvo. Ako ne ove godine, onda je napravio izvanrednu podlogu da to proba dogodine."

TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo