SLAVEN BILIĆ OTKRIO KOGA JE MORAO ODBITI DA BI DOŠAO U WEST BROMWICH: / 'Bilo je ozbiljnih ponuda, nisam morao doći tu'

Image
Foto: Profimedia

Slavena Bilića ili Super Slava, kako su ga nazvali u novom klubu, navijači su već u samom stratu odlično prihvatili

26.6.2019.
14:16
Profimedia
VOYO logo

Dugo nakon izbivanja iz europskog nogometa bivši izbornik hrvatske nogometne reprezentacije i originalni VatreniSlaven Bilić. vratio se u Englesku. Bit će trener drugoligaša West Bromwich Albiona koji ima jake premierligaške ambicije.

Bilić je nakon angažmana u Saudijskoj Arabiji bio zasut svakakvim ponudama, a otkrio je i kakve su te ponude bile.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Bilo je ponuda od reprezentacija, i to dosta dobrih. Dobio sam ponude i od klubova koji igraju u ligama možda čak i boljim od ove. Nešto od toga bili su samo razgovori, stizale su i ozbiljne ponude. Ali nisam imao ponude od onih velikih, velikih klubova, ali isto tako nisam morao doći u West Bromwich", rekao je Bilić u intervjuu za Sky Sports.

Zna što ga čeka

Za engleski Championship kaže se da je to zapravo "prva engleska liga". Zvuči čudno, ali tamo još uvijek u klubovima igra velik broj domaćih igrača, a nogomet je na dosta visokoj razini, tako da komercijalizacija nije prevelika, stadioni su dupkom puni i emocijama nabijeni. Zna to i Bilić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ova liga je esencija nogometa. Cijeli svoj život htio sam ju iskusiti. ne kažem da je bolja od Premier lige, ne govorim o tome, govorim o tome da je to sad za mene velik izazov i da tu želim raditi", zaključio je bivši izbornik hrvatske nogometne reprezentacije.

Slavena Bilića ili Super Slava, kako su ga nazvali u novom klubu, navijači su već u samom stratu odlično prihvatili. Na društvenim mrežama klub je čak promijenio ime u West Bromić Albion kako bi odao počast novom treneru. 50-godišnji Splićanin vodio je West Ham od lipnja 2015. do studenog 2017. godine i svi dobro znaju što mogu očekivati od njega, a i on sam što ga čeka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo