Gotovo je! Slaven Bilić objavio vijest karijere!

'Potpisao sam trogodišnji ugovor s Lokomotivom iz Moskve!

14.5.2012.
9:18
VOYO logo

Slaven Bilić otkrio je na konferenciji za novinare u splitskom Le Meridienu da preuzima ruski Lokomotiv. U Moskvi ga očekuje Senijad Ibričić te ruski reprezentativci Pavljučenko i Sičev.

"Potpisao sam trogodišnji ugovor s moskovskim Lokomotivom, a isti stupa na snagu tek nakon završetka Europskog prvenstva. Sretan sam i ponosan što idem u velik klub, velik grad i iznimno jaku ligu. Rekao sam da ću izvijestiti javnost kad za to dođe trenutak, a nisam želio odgovarati na upite dok sve nije završilo", potvrdio je Bilić nagađanja o kojima se pričalo posljednjih dana.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Dio vas će reći da nije ni sad trenutak, da je trebalo čekati kraj EURA. Ali to bi bilo opet nekorektno s moje strane. Prema meni, igračima i funkciji koju obavljam", opravdao se Nane.

"O ovome više neću razgovarati jer i mene, i igrače, i stožer očekuje nešto najvažnije i najljepše, Europsko prvenstvo, na kojem nećemo samo sudjelovati, idemo napraviti nešto veliko. Obavijestio sam Vlatka Markovića, Zorislava Srebrića, Izvršni odbor HNS-a i igrače. Sa svima ovima kojima sam prijatelj već dugo vremena. I bit ćemo i nakon ovoga", istaknuo je Bilić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Bilo je dosta klubova koji su me tražili, neke ste znali, a neke ne. Bilo je ponuda i kontakata iz raznih zemalja. To je trajalo cijelo vrijeme. Neću govoriti iz respekta prema tim klubovima koji su, ali bilo je tu puno opcija. Rekao sam vam, idem u velik klub, našao sam se jednom s predsjednicom koja me kupila svojim planom, svojom energijom, željom da to budem ja, da u tri godine napravimo velik rezultat", otkrio je Slaven i dodao:

"To je liga u kojoj imate 7-8 klubova koji se mogu ravnopravno boriti, netko s manje, netko s više šanse za naslov prvaka. To je velik izazov, ja skupa s mojim ljudima mogu napraviti velike stvari s Lokomotivom."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Jedan od najbitnijih razloga zbog kojih sam se odlučio na Lokomotiv bio je taj što sam imao mogućnost organizirati cijeli stručni stožer. Tako će sa mnom u Moskvu otići Aljoša Asanović, Nikola Jurčević, Mladen Pralija i Miljenko Rak. Bilo je trenera koji su u prvom valu išli sami, pa su polučili uspjeh", rekao je Bilić i pojasnio svoju odluku:

"Ne radim ja nikome uslugu, meni oni trebaju, što više svojih kvalitetnih ljudi imaš, to si jači. Pričao sam sa starijim igračima, za koje ne krijem da im nisam samo šef nego prijatelj, i da život traje dugo i da će naš odnos biti dobar i nakon karijera, tako sam rekao i njima", zaključio je na kraju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nedugo nakon što je Slaven Bilić na konferenciji za novinare potvrdio da odlazi u Lokomotiv, i ruski je klub na službenim stranicama objavio da je Bilić njihov novi trener. Najzadovoljnija je bila predsjednica kluba Olga Smorodskaja.

"Jako mi je drago da smo uspjeli potpisati ugovor s tako jakim i uglednim stručnjakom. Bilić je jedan od najboljih trenera u Europi i u borbi za njega morali smo pobijediti ozbiljnu konkurenciju mnogih klubova, među kojima i neki iz Premiershipa. Ne sumnjam da će Bilić odvesti momčad na višu razinu i do konačnog uspjeha."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo