NAKLON MAESTRU /

Škotski reprezentativac oduševljen Modrićem: 'Nepravedno bi bilo pokušati objasniti koliko je dobar'

Image
Foto: Davor Javorovic/PIXSELL

Škotski reprezentativac naklonio se hrvatskome maestru

11.10.2024.
15:44
Davor Javorovic/PIXSELL
VOYO logo

Još samo jedan dan dijeli Vatrene da istrče na Maksimir u sklopu novoga kruga Lige nacija. Spremni su i Škoti. Trenutačno u njihovim medijima traje nabrijavanje, a premda su svjesni položaja underdoga, smatraju da mogu iznenaditi.

Image
LIJEP POTEZ /

Dinamo otkrio dugo najavljivano iznenađenje: Ova vijest oduševit će najmlađe navijače

Image
LIJEP POTEZ /

Dinamo otkrio dugo najavljivano iznenađenje: Ova vijest oduševit će najmlađe navijače

Za škotski Daily Record izjavu o utakmici u subotu dao je škotski reprezentativac i kapetan Norwicha Kenny McLean. Škotski veznjak pun je divljenja prema hrvatskome kapetanu Luki Modriću. Vatreni maestro će istrčavanjem na Maksimir doći do čak 181. nastupa u kockastome dresu. Sam McLean rekao je u intervjuu kako 'ne može riječima opisati koliko je Modrić dobar'

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nanio bih nepravdu kad bih pokušao objasniti koliko je Modrić dobar, da budem iskren! Ali ovdje smo. Stavljamo se protiv najboljih. Toliko smo bili dobri da smo došli ovamo da ne želim prestati."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Želimo nastaviti napredovati, nastaviti se suprotstavljati ovim nacijama i ovim igračima jer ćemo tako i dalje biti sve bolji. Moramo biti uzbuđeni zbog ovih izazova jer je to vrhunac igre", govorio je o ambicijama svoje reprezentacije.

Škotska je trenutačno u krizi. U zadnjih 14 nastupa samo su jednom uspjeli pobijediti. Nadaju se kako će to promijeniti na Maksimiru.

“Očito rezultati nisu bili onakvi kakve smo željeli, ali moramo nastaviti pokušavati poboljšati svoju izvedbu jer je to naša najbolja šansa za postizanje rezultata. Pronalaženje malo više kvalitete s vremena na vrijeme u igri. Naučit ćemo više iz ovih poraza nego igranja sa slabijim momčadima. Imamo dovoljno karaktera i kvalitete" , zaključio je McLean.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

POGLEDAJTE VIDEO: Josip Tadić u novom podcastu Net.hr-a otkrio istinu o onom ludom izlasku s Mandžom u Odžaku koji je odjeknuo

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Otkucaji srca
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo