LIJEP POTEZ /

Dinamo otkrio dugo najavljivano iznenađenje: Ova vijest oduševit će najmlađe navijače

Image
Foto: Luka stanzl/PIXSELL

Lijep potez kluba koji misli i na najmanje

11.10.2024.
14:54
Luka stanzl/PIXSELL
VOYO logo

Na utakmici Dinama protiv Monaca na Maksimiru su uvjeti bili nehumani. Jaka kiša nije zaustavila zagrebačku publiku od bodrenja Plavih pa tako i njihove najmlađe navijače. Dinamo se stoga htio odužiti svojim najmanjim fanovima zbog njihove vjernosti pa organizira druženje igrača s djecom do 12 godina. Objavu klub prenosimo u cijelosti:

Image
UF, OVO ĆE ZAPAMTITI /

Nemilosrdna UEFA kaznila klubove zbog rasističkih povika: Atletico i Lazio ostaju bez navijača?

Image
UF, OVO ĆE ZAPAMTITI /

Nemilosrdna UEFA kaznila klubove zbog rasističkih povika: Atletico i Lazio ostaju bez navijača?

"GNK Dinamo organizira druženje za najmlađe navijače (12 godina i mlađi) koji su bili na utakmici 2. kola UEFA Lige prvaka Dinamo - Monaco 2. listopada.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prije nekoliko dana na našim društvenim kanalima mogli ste pročitati obavijest o posebnom iznenađenju koje je klub pripremio za najmlađe i najvjernije navijače koji su pružili podršku našoj momčadi na dvoboju s Monacom u teškim vremenskim uvjetima, a sada je stiglo vrijeme da otkrijemo o čemu se radi.

Naime, sva djeca do 12 godina (uključujući i 12 godina) koja su prisustvovala spomenutoj utakmici imat će jedinstvenu priliku sudjelovati na posebnom eventu "Meet & Greet" s igračima Dinama! Ovo će biti izvrsna prilika za najmlađe ljubitelje plave boje da se druže s igračima, porazgovaraju s njima i fotografiraju se za uspomenu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Događaj će se održati 20. listopada u periodu od 11 do 14 sati. Kako bi sudjelovali, potrebno je unaprijed potvrditi svoj dolazak slanjem prijave na email djecji.dan@gnkdinamo.hr. Slanjem prijave na mail, roditelj/skrbnik je suglasan da Klub može koristiti fotografije i video materijale nastale tijekom eventa na svojim službenim kanalima.

Uz nezaboravno iskustvo, Dinamo je pripremio i poklone iznenađenja za svu djecu i roditelje koji će biti prisutni!

Vidimo se na Maksimiru!"

Tekst se nastavlja ispod oglasa

POGLEDAJTE VIDEO: Josip Tadić u novom podcastu Net.hr-a otkrio istinu o onom ludom izlasku s Mandžom u Odžaku koji je odjeknuo

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Otkucaji srca
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo