u svom stilu / Skandalozna izjava predsjednika Steaue: 'Kako žene mogu igrati nogomet?! One su tu da budu lijepe'

Image
Foto: Youtube

Poznat po svojim otvoreno homofobnim stavovima, Becali je nastavio sa svojim skandaloznim izjavama

20.12.2018.
21:41
Youtube
VOYO logo

Predsjednik rumunjskog velikana FCSB (puno poznatijeg pod prijašnjim imenom Steaua Bukurešt) izazvao je pravi skandal u rumunjskim sportskim krugovima izjavom kojom je degradirao žene u sportu. 

Becali je izjavio da žene ne bi trebale biti biti dio najvažnije sporedne stvari na svijetu, te da će on biti prvi koji će se usprotiviti eventualnoj UEFA-inoj direktivi da svi klubovi oforme ženske selekcije. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Poznat po svojim otvoreno homofobnim stavovima, Becali je osuđen na trogodišnju zatvorsku kaznu zbog ilegalnih radnji sa položaja administatora državne zemlje. Sada se otvoreno okomio i na žene, tako da listi njegovih odbojnih osobina možemo dodati i šovinizam.

“Ako Uefa ikada od mene zatraži da napravim žensku nogometnu momčad, napuštam nogomet. Ženski nogomet je protivan prirodi”, rekao je predsjednik FCSB-a.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Kako žena može igrati nogomet? Ona nije građena za nogomet, njeno tijelo nije za to. Opasno je, žene su tu da budu lijepe i privlače suprotni spol. Ugrožavamo žene dozvoljavajući im da igraju nogomet i ulaze u kazneni prostor. Slažem se da igraju rukomet, odbojku i košarku, ali ne i agresivne sportove", zaključio je bez dlake na jeziku Becali.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo