SKANDAL U ITALIJI: /

Igrači Milana razbijali po svlačionici Juventusa i na zidu ispisali veliku uvredu 'Staroj dami'

Image
Foto: Screenshot: You Tube

Puno prašine podiglo se u Italiji nakon utakmice Juventusa i Milana, koja se odigrala prošlog petka.

13.3.2017.
12:35
Screenshot: You Tube
VOYO logo

Naime, zbog dosuđenog kaznenog udarca za Juve kojeg je dosudio glavni sudac dvoboja David Massa, isfrustrirani nogometaši Rossonera izgubili su živce. Bacca i Donnarumma su bili glavni protagonisti u prosvjedima nakon posljednjeg suadčkog zvižduka, a svu svoju ljutnju i frustraciju igrači Milana su pokazali u svlačionici Juventusa.

Igrači Milana pokazali ljutnju i frustraciju

Prema pisanju talijanskih medija, točnije Gazzete dello Sporta i Corriere dello Sporta, svu svoju ljutnju i frustraciju igrači Milana su pokazali u svlačionici Juventusa. Osim što su razbili nešto namještaja, što uključuje dvije stolice i dvije ploče koje predstavljaju naslove prvaka Juventusa, rossoneri su na zid svlačionice napisali "lopovi".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Spomenuti ugledni talijanski sportski dnevni listovi ističu kako se napisano "lopovi" odnosilo i na plakete unutar stadiona koje predstavljaju dvije titule prvaka koje je Juventus osvojio 2005. i 2006. godine i kojih se ne želi odreći, a koje mu je sportski sud oduzeo zbog afere sa namještanjem utakmica koja je tada poput bombe odjeknula nogometnom Europom. Milan se zbog ovog poteza još nije ispričao, ali je zato ružna slika nedoličnog ponašanja milanskih nogometaša ostala.

Juve neće dizati tužbu za štetu

Juventus je odlučio da neće dizati tužbu za štetu u svlačionici, ali rat protiv Milana je sada otvoren. U međuvremenu, Milan čeka odluku sportskog suda koja će uvelike ovisti o izvještaju utakmice suca Masse i intervenciji federalnih istražitelja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U ovom trenutku jedino Bacci prijete sankcije zbog fizičkog kontakta kojeg je imao sa sudcem. Kolumbijac bi mogao biti kažnjen sa dvije utakmice dok će Milan vjerojatno morati kompenzirati štetu koja je načinjena na Juventusovom stadionu.


Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Superstar
NOVA SEZONA
VOYO logo