SKANDAL / Hrvat zajedno s igracima zatocen u hotelu zbog smijesne cifre

14.5.2015.
22:30
VOYO logo

Naime, kako saznaje Goal.com Logarusic, strucni stozer, i igraci nisu smjeli napustiti hotel u Mombasi zbog neplacenih racuna nakon sto su pobijedili Bandari FC u ligaskom dvoboju u utorak. Ovu neugodnu situaciju priredila je uprava spomenutog kluba koja nije htjela podmiriti racune. Tako su Logarusic i njegovi igraci bili zatoceni u hotelu u naselju Changamwe sve dok uprava nije podmirila troskove.

"Trebali smo krenuti za Nairobi u 6 ujutro, te smo svi bili sokirani sto nismo dobili dozvolu za napustanje hotela. Hotelski sluzbenici objasnili su nam da nas ne smiju pustiti jer nije podmiren racun za nas boravak. To je veoma lose za nasu momcad, jer imamo jos jednu ligasku utakmicu u Najrobiju ovog vikenda. Planirali smo otici kako bi se sto bolje pripremili za dvoboj s Muhoronijem, no sada smo 'zaglavljeni' u hotelu," kaze anonimni izvor iz kluba.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Da stvar bude gora, Logarusicu se klupski celnici uopce nisu javljali na telefon, a cifra koju se trebalo podmirit bila je zaista smijesna. Hotel je trazio 700 kenijskih silinga (50 kuna) po osobi za pokrice troskova smjestaja momcadi. Znaci, u pitanju je mala cifra. Premala za ovakvu sramotu uprave kluba.

"Nasi pokusaji da dobijemo predsjednika Allana Kasavulija pokazali su se beskorisnim jer se ne javlja niti uzvraca na nase pozive. Isto se odnosi i na tajnika kluba Georgea Aladwu. Kada ce sve ove nevolje oko Leopardsa zavrsiti?", kaze izvor.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo