Dominirao u Ligi prvaka / Sjajni Nikola Vlašić blista u Rusiji, postaje najvažniji igrač u CSKA

Image
Foto: AP

Vlašić je u samo pet utakmica za CSKA ubilježio dvije asistencije i gol te bio konstantna prijetnja s pozicije "unutarnjeg napadača", mjesta na kojem je igrao i u splitskom Hajduku prije nego je za gotovo 11 milijuna eura otišao u Everton

20.9.2018.
8:43
AP
VOYO logo

Prije samo mjesec dana 20-godišnji hrvatski noigometaš Nikola Vlašić bio je na samom dnu popisa igrača na koje je računao trener engleskog premijerligaša Evertona Marco Silva. Priliku za uskrsnuće karijere našao je, srećom, puno istočnije od Liverpoola.

Rusija se bar zasad pokazuje kao odredište iz snova za mladog Vlašića. Trener ruskog velikana CSKA Viktor Goncharenko prepoznao je u Niksiju igrača koji ima potencijal voditi ofenzivu njegove momčadi i nije pogriješio.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vlašić je u samo pet utakmica za CSKA ubilježio dvije asistencije i gol te bio konstantna prijetnja s pozicije "unutarnjeg napadača", mjesta na kojem je igrao i u splitskom Hajduku prije nego je za gotovo 11 milijuna eura otišao u Everton.

U teškim trenucima za CSKA u jučerašnjem ogledu protiv Viktorije Plzen Vlašić je spasio što se spasiti dalo. Asistirao je za smanjenje vodstva češkog kluba, da bi u samoj završnici realizirao jedanaesterac za bod na neočekivano teškom gostovanju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nastavi li ovako, Vlašićev će mobitel vjerojatno brzo zazvoniti, a s druge strane će biti izbornik hrvatske reprezentacije Zlatko Dalić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Love island games
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo