Dinamovac optuzio suca: 'Nije nam svirao penal!'

Rijeka je u dvije utakmice finala Hrvatskog kupa ocitala pravu nogometnu lekciju Dinamu.

13.5.2014.
23:20
VOYO logo

Rijeka je protiv Dinama slavila i u Maksimiru i na Kantridi, ukupno je s 3:0 nadvisila snage Zorana Mamica, ali kapetan zagrebackog sastava Joe Simunic nije se mogao pomiriti s tako uvjerljivim porazom.

Dok je Kantrida slavila, Joe je jos onako vruc prstom upro u suca:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Da smo mi zabili prvi gol, to bi bila skroz druga prica. Igrali smo jako dobro na pocetku, imali dvije-tri dobre sanse, a sudac nam nije svirao penal", izjavio je Simunic nakon utakmice.

Bolje bi bilo da je posteno cestitao Rijecanima koji su nakon osam godina ponovno vratili Rabuzinovo sunce na Kvarner.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Jedan od junaka Kantride definitivno je Ivan Tomecak, bivsi dinamovac koji je zabio mozda i kljucan gol finala, onaj pobjednicki u Maksimiru prosle srijede.

"Za ovo sam zivjeli cijelu sezonu. Zasluzili smo ovo i sada je vrijeme da slavimo. Osjecali smo veliku podrsku, ljudi iz kluba i navijaca. Nadam se da mi ovo nije zadnji trofej u dresu Rijeke", izjavio je presretni Tomecak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Apsolutni heroj nakon utakmice bio je slovenski trener Matjaz Kek.

"Hvala Zoranu na cestitkama. Pobijedili smo veliku ekipu, prvaka drzave. Veliko hvala svima. Ovo je nagrada ljudima koji su klub postavili na ovako zdrave temelje. I nagrada onima kojima moramo reci hvala, svim nasim navijacima. Pratili su nas svake minute, svakog dana, svaku utakmicu. Veliko im, veliko hvala. Zasluzili su radost osvajanja trofeja", izjavio je Kek i objasnio kako nije samo on zasluzan za jednu od najboljih sezona Rijeke u njenoj povijesti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Pa nisam sam to napravio. Niti se radi o meni. Ovo je prica o svima u klubu i oko njega, o rijeckom nogometu i navijacima, momcadi i ljudima koji su je stvorili, o svima koji su utkali svoj doprinos u to drugo mjesto, 70 golova, 70 bodova i trofej osvojen nakon osam godina".

"Cestitke Rijeci na trofeju koji su osvojili apsolutno zasluzeno. I te su cestitke od srca", posteno je trener Dinama cestitao protivniku nakon dva porazavajuca nastupa svojih igraca.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Rijecani su u dvije su utakmice bili bolji, zasluzili su na svom stadionu dici trofej. No, cestitke, naravno idu i mojim igracima. Ti su decki dali i posljednji atom snage, zaista sve od sebe, ali protivnik je ovoga puta jednostavno bio bolji. Mora se cestitati i svima koji su pridonijeli da se finale hrvatskoga nogometnog Kupa igra u ovakvom sjajnom ambijentu. Bila je privilegija veceras igrati i biti dijelom spektakla na Kantridi", izjavio je Mamic.

Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo