Loši rezultati /

Šibenik otpustio trenera Marka Kartela, u ponedjeljak predstavljanje novog trenera!

Image
Foto: Marko Prpić/PIXSELL

Uprava Šibenika odlučila je otpustiti trenera Marka Kartela nakon niza loših rezultata. Jučerašnju utakmicu protiv Dinama koju su izgubili 3-0 vodio je Ivica Matas.

6.3.2022.
14:20
Marko Prpić/PIXSELL
VOYO logo

Uprava Šibenika odlučila je otpustiti trenera Marka Kartela nakon niza loših rezultata. Jučerašnju utakmicu protiv Dinama koju su izgubili 3-0 vodio je Ivica Matas, a nasljednik Kartela znati će se u ponedjeljak.

"Odluka uprave HNK Šibenik o smjeni trenera Marka Kartela, donijeta je na temelju činjenice kako je u klubu posebno svlačionici trebalo zadržati dobru atmosferu i primjerenu komunikaciju između igrača, ali i igrača i trenera."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Bilo kakvo narušavanje međuljudskih odnosa kao i diskreditaciju bilo koga u Klubu po bilo kakvoj osnovi ne možemo i nećemo tolerirati. U svlačionici se zna tko je “šef” i tko provodi odluke za dobrobit cijele momčadi i Kluba – o tome naime ovise i konačni rezultati."

"Iznimno je važno zadržati profesionalnu sinergiju uprave i trenera koja se reflektira na travnjaku i pridonosi percepciji kluba u javnosti. U svrhu zadržavanja sportskog natjecateljskog ozračja na svim klupskim razinama i ostvarivanju što boljih rezultata i ostanka ove sezone u društvu najboljih bili smo primorani na smjenu trenera M.Kartela."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Našem treneru zahvaljujemo se na dosadašnjem radu, a puno uspjeha i sreće želimo u nastavku njegove trenerske karijere. Odluka o imenovanju i predstavljanju novog trenera HNK Šibenik predviđeno je sutra, o čemu ćete biti pravovremeno obaviješteni," rekla je predsjednica kluba Marina Jurić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Ljubav je na selu
NOVA SEZONA
VOYO logo