VIDEO: / Fantastični Rakitić i društvo pokazali Realu kako se to radi

Nogometaši Seville nastavili su s odličnim igrama u španjolskom prvenstvu. U dvoboju 17. kola kao gosti su pobijedili Villarreal s 2:1.

21.12.2013.
20:14
VOYO logo

Ni Real Madrid ni Atletico nisu ove sezone pronašli put do pobjede na El Madrigalu, ali pošlo je to za rukom Sevilli. Andaluzijski je klub dugo imao problema na gostovanjima, prošle je sezone primjerice izvan svoga stadiona ostvario tek jednu pobjedu. No, sada je ušao u pravi ritam. Ovo mu je treći uzastopni ligaški trijumf u gostima i ukupno četvrta pobjeda u posljednjih pet kola.

A kao i puno puta ove sezone, veliki je trag u uspjehu Seville ostavio njezin kapetan, naš Ivan Rakitić. U 24. je minuti hrvatski reprezentativac nabacio loptu iz slobodnog udarca, a Juan Torres Cala ju je gotovo iz mrtvog kuta glavom smjestio u mrežu. Za Rakitića je to sedma ovosezonska asistencija u Primeri.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U 71. je minuti naš veznjak s desne strane ubacio loptu u šesnaesterac, nakratko ju je zakačio domaći branič Mateo Musacchio, ali nije je uspio spriječiti da dođe do Carlosa Bacce koji je zabio za 2-0.

Malo nade je Villarreal vratio u 88. minuti kada je Jeremy Perbet smanjio zaostatak s bijele točke. Prije toga je spomenuti Cala napravio prekršaj na Jaumeu Costi i pritom dobio izravni crveni karton. Unatoč tome, Sevilla je u završnim minutama uspjela sačuvati prednost.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo