SENZACIONALNI HRVAT ZALUDIO ENGLEZE: / Čitav Otok ostavio u čudu; 'Taj mali je sjajan, školovao je Isca i Asensija na sredini terena'

Image
Foto: AFP

'Ima li Nikola Vlašić ipak budućnosti u Evertonu nakon briljantne predstave za CSKA?'

14.12.2018.
19:59
AFP
VOYO logo

Odlične predstave Nikole Vlašića u dresu CSKA u posljednje vrijeme nisu prošle nezapaženo na Otoku. Nakon što je u srijedu navečer asistirao za gol u velikoj pobjedi CSKA na Santiago Bernabeu protiv Reala 3-0, Liverpoolecho.co.uk piše:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ima li Nikola Vlašić ipak budućnosti u Evertonu nakon briljantne predstave za CSKA?" U tekstu se navodi:

Impresivna posudba

"Mladi hrvatski nogometaš ima impresivnu posudbu u CSKA iz Moskve. Njegova predstava protiv Reala ostavila je navijače Evertona u čuđenju jer se radi o igraču koji je kod Ronalda Koemana označen kao trenutni višak a sad je jedan od najvećih mladih talenata u Europi. On bi ipak mogao imati budućnosti na Goodison Parku", stoji u pisanju spomenutog portala koji se prisjeća...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

https://www.dailymotion.com/video/x6yus7j

'Koeman je 'ubio' Vlašića'

"Kad je tada 19-godišnji Vlašić došao u klub u ljeto 2017., šef Koeman je rekao: 'On je jedan od onih igrača koji mogu igrati veliku ulogu u Evertonovoj budućnosti i u onome što želimo postići kao klub. Mislim da možemo zajedno napraviti velike stvari'. No, nakon što je Koeman 'ubio' Vlašića, njegove su mogućnosti bile ograničene i u kolovozu se preselio u Moskvu na posudbu. Cvjetao je u Rusiji, a u srijedu je asistirao za treći gol CSKA Moskve za nevjerojatnu 3-0 pobjedu Ligu prvaka protiv Reala u Madridu. Bio je njegova jedanaesta asistencija u sezoni u kojoj je također pridonio sa sedam golova", ističe engleski medij.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Osvojio nagradu za najboljeg igrača CSKA u studenom

Vlašić je osvojio nagradu za najboljeg igrača CSKA u studenom ostavivši iza sebe legendarnog Akinfeeva te mladog Slovenca Biola.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Splićanin 'žari i pali' Rusijom, a čini se kako fanovi Evertona sad pate za senzacionalnim Hrvatom. Englezi pišu kako su nezavisni promatrači, odnosno javnost, "impresionirani" viđenim...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"On izgleda kao vrlo dobar igrač. Taj mali Vlašić bi je daleko najbolji igrač na utakmici i protiv Isca, Asensija itd... U sredini terena ih je školovao", mišljenje je navijača.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa

Za kraj Liverpoolecho.co.uk ističe:

"Evertonu će morati i mora biti ključ ne dozvoliti da se još jedan talentirani mladić razvija u međunarodnu zvijezdu daleko od Goodison Parka".

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo