hit u serie a / Senzacija iz Španjolske: Ivan Jurić kandidat za nasljednika Diega Simeonea na klupi Atletica

Image
Foto: Youtube

Hrvatski trener trenersku karijeru je započeo u niželigašu Mantovi, a ubrzo je kao prvi čovjek Crotonea ostvario senzacionalan uspjeh plasiravši se u Serie A

29.10.2016.
12:59
Youtube
VOYO logo

Atletico Madrid priprema se za život bez Diega Simeonea, a u subotu je iz Španjolske stigla bombastična vijest. Naime, čelnici 'Colchonerosa' za poziciju novog trenera ozbiljno razmatraju hrvatskog stručnjaka Ivana Jurića!

Argentinac je trebao ostati na Vicente Calderonu do 2020., ali trajanje ugovora reducirano je bez objašnjenja do 2018. godine. Simeone će tada, pretpostavlja se, otići u svoj Inter, za koji je i ranije izjavljivao da je jedina opcija nakon Atletica. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Simeone i Inter ponovno će biti zajedno", nedavno je rekao Zanetti, a njegove riječi dobile su potvrdu od samog Simeonea: 

"Čuo sam se s Javierom Zanettijem i mogu vam otkriti kako smo pričali o mom povratku u Inter, gdje sam stekao lijepe uspomene kao igrač. Želim se vratiti u Inter kao trener, to mi je cilj".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hrvatski trener trenersku karijeru je započeo u niželigašu Mantovi, a ubrzo je kao prvi čovjek Crotonea ostvario senzacionalan uspjeh plasiravši se u Serie A. Genoa je prepoznala da je riječ o vrhunskom strategu te mu je bez previše razmišljanja ponudila ugovor, a to im se vratilo višestruko. Klub je ove sezone na visokom 7. mjestu s tek dva poraza u sezoni (kao i vodeći Juventus), a nedavno su pobijedili veliki Milan s 3:0. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo