ŠEF REALA ZAGOLICAO MAŠTU FANOVIMA: / 'Cristiano će se vratiti, on je pravi nasljednik jednog od najboljih ikad'

Image

Portugalski nogmoetaš odlučio je napustiti klub poslije devet godina.

25.9.2018.
20:27
VOYO logo

Predsjednik Real Madrid Florentino Perez izrazio je žaljenje činjenicom da se dugogodišnji igrač Kraljevskog kluba Cristiano Ronaldo nije pojavio na Fifinoj gala večeri u Londonu gdje je Luka Modrić proglašen najboljim svjetskim nogometašom.

Tim povodom dao je intervju za El Chiringuito u kojem je rekao da će se Portugalac jednog dana vratiti na Santiago Bernabe. Kao što je poznato ovog je ljeta nakon devet godina napustio klub.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ponosni na njega

"Zagrlio bih ga da je došao. Navijači Reala jako su ponosni na njegovih devet godina u klubu. On je pravi nasljednik Alfreda Di Stefana. Najbolji je strijelac u povijesti kluba i mislim da će ga navijači zauvijek pamtiti. Iz generacije u generaciju. On je jedan od onih koji će se jednog dana vratiti", rekao je Perez i probudio maštu fanova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Međutim nije napomenuo hoće li se vratiti kao igrač ili u nekoj drugoj ulozi.

Prema izvorima ESPN-a, inače, Real je navodno htio povećati njegovu plaću kako bi ga uvjerili u ostanak, međutim, Portugalac je unatoč tomu odlučio otići. Madriđani su ga pustili za 100 milijuna dolara u Juventus, iako je u ugovoru imao otkupnu klauzulu od milijardu eura.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo