SAMPDORIA SRUŠILA JUVENTUS: / Stara dama gubila 3-0 i skoro došla do boda, Benevento nikad bliže prvom bodu

Image
Foto: AFP

U 13. kolu Serie A odigrano je šest utakmica, a posebno valja izdvojiti poraz aktualnog prvaka Juventusa u gostima kod Sampdorije.

19.11.2017.
16:58
AFP
VOYO logo

Sampdoria je došla do velike pobjede od 3-2 nad aktualnim prvakom Italije, ali Juventus je umalo stigao i do boda u šokantnoj završnici. Sampdoria je golovima Zapate (52.), Torreira (71.) i Ferrarija iz 79. minute imala veliko vodstvo od 3-0.

Ali igrači Stare dame nisu se predavali i Higuain je u 91. minuti prvo realizirao najstrožu kaznu, a u 94. minuti Dybala je zabio za 3-2, ali za potpuni preokret nije bilo vremena.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Da Juve nije zabio dva gola u sudačkoj nadoknadi doživio bi najteži ligaški poraz u posljednjih šest godina. Zadnji put Juve je u Serie A izgubio s tri gola razlike u siječnju 2011. kada je na svom terenu poražen od Parme 1-4.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ivan Strinić je odigrao cijelu utakmicu za domaći sastav, baš kao i Mario Mandžukić za goste, dok Marko Pjaca nije bio u krugu kandidata za nastup.

SPAL je bio korak do pobjede protiv Fiorentine, no gosti su izvukli remi u samoj završnici utakmice. SPAL je poveo u 42. minuti golom Alberta Paloschija, a izjednačio je Federico Chiesa u 80. minuti. Milan Badelj nije nastupio za 'viole' zbog ozljede.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Genoa je u svom prvom nastupu nakon što je otpustila Ivana Jurića ostvarila pobjedu. Na gostovanju je pobijedila Crotone 1-0 osvojivši važne bodove u borbi za prvoligaški spas. Pobjednika je odlučio gol Luce Rigonija u 11. minuti. Za Crotone je cijeli susret igrao Ante Budimir.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sassuolo je u derbiju začelja pobijedio Benevento 2-1, a pobjednički pogodak zabio je Peluso u četvrtoj minuti sudačke nadoknade.

U subotu su odigrana dva derbija. Roma je pobijedila gradskog suparnika Lazio 2-1, dok je Napoli identičnim rezultatom porazio Milan. Večeras se još sastaju Inter i Atalanta, a kolo će u ponedjeljak zatvoriti Verona i Bologna.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na ljestvici vodi Napoli sa 35 bodova, Juventus na drugom mjestu ima četiri boda manje, a zatim slijede Roma i Inter sa po 30 bodova, no Inter ima i utakmicu manje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
fnc 15
Gajin svet
Cijena strasti
Hell's kitchen
default_cta
Azbuka našeg života
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Alvin i vjeverice
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Volio bih da sam ovdje
Brak na prvu
Playmobil
default_cta
Sumrak saga: Mladi mjesec
VOYO logo