'SAMO SI GA ONI MOGU PRIUŠTITI': / Ibrahimovićev agent otkrio ime kluba u kojem će švedski napadač završiti karijeru

Image
Foto: AFP/GLYN KIRK

Manchester United nije posljednja igračka stanica Zlatana Ibrahimovića. Ako je vjerovati riječima njegova agenta karijeru će sjajni švedski napadač završiti u talijanskoj Seriji A.

15.9.2016.
17:08
AFP/GLYN KIRK
VOYO logo

Rekao je to Mino Rainola u razgovoru za Radio CRC, a prenosi portal 101greatgoals.

Tijekom ljetnih mjeseci Ibrahimović je napustio Paris Saint-Germain i kao slobodan igrač pridružio se sastavu Manchester Uniteda. Dogovorena je jednogodišnja suradnja s mogućnošću produljenja za dodatnu sezonu bude li klub zadovoljan učinkom svog, statistika je tu precizna, u ovom trenutku najboljeg strijelca.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

I dok se to produljenje u ovom trenutku čini vrlo izglednim, Raiola otkriva da Old Trafford ne bi trebao biti posljednji nogometni dom njegova igrača. Ibrahimović, naime, želi karijeru okončati u talijanskom prvenstvu i to u momčadi za koju još nije igrao. Uz dres klubova koje je u Italiji već stavljao na sebe, dakle Juventusov, Interov i Milanov, čini se da bi Ibrahimović volio probati i Napolijev.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ibrahimović mi je na oproštajnoj utakmici Cire Ferrare rekao da bi karijeru volio završiti u Napoliju. Ne želim vam otkriti je li me predsjednik Aurelio De Laurentiis po tom pitanju kontaktirao, mogu vam samo reći da si niti jedan drugi talijanski klub ne može priuštiti njegov dolazak. A i on ima mentalitet Napolitanca", kazao je Raiola.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo