dobro raspoloženi trener / Samir Toplak za RTL nakon pobjede protiv Rijeke: 'Bjelica i Tomić su dva najbolja trenera lige'

Rijeka je ovim porazom prepustila Hajduku treće mjesto.

19.3.2022.
20:30
VOYO logo

Rijeka je kiksom u Gorici propustila zasjesti na drugo mjesto HNL-a. Gorica je s igračem manje slavila nakon autogola Čestića.

S našom Ivonom Hemen razgovarali su treneri obje momčadi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Goran Tomić doživio je drugi poraz u dva tjedna. Nakon poraza od Hrvatskog dragovoljca, sada je bitne bodove izgubio i protiv Gorice.

"Očigledno je utakmica s Dragovoljcem ostavila traga, danas smo opet nesretno izgubili. Drugi puta smo sami sebi postigli gol što je ipak previše", rekao je Tomić za RTL.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Prvak će biti onaj koji bude bio najkonstantniji, za biti prvak treba ipak puno više kontinuiteta." komentirao je Tomić nastavak prvenstva.

Vidno raspoložen bio je Samir Toplak nakon utakmice. Toplak je preporodio Goricu te je protiv Osijeka i Rijeke u dva kola uzeo četiri boda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Natjerali smo ih da si sami sebi zabiju gol, jako dobra igra i predstava mojih igrača. Ovi klinci zaslužuju punu pažnju i biti će još samo bolje", kazao je Toplak

"U tjedan dana četiri boda protiv Bjelice i Tomića koji su po meni dva najbolja trenera lige. Meni je to satisfakcija. Ono što me oduševljava je to što se nismo predali nakon crvenog kartona, nego smo tražil taj gol, i to nam se na kraju isplatilo."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
FNC17
Gledaj uživo 1.lipnja
VOYO logo