ŠAMAR ZA PERIŠIĆEVU I BROZOVIĆEVU MOMČAD: / 'Budući da vam naša podrška nije potrebna... idemo na klopu"

Image

Utakmicom Inter-Sassuolo otvoren je nedjeljni program 36. kola talijanskog nogometnog prvenstva. Susret se igrao na stadionu Giuseppe Meazza, a na njemu – neobične scene.

14.5.2017.
17:10
VOYO logo

Interovi najžešći navijači, naime, odlučili su se na protest uperen protiv vodstva kluba. Ranije napravljen transparent sa riječima zahvale otpuštenom treneru Stefanu Pioliju i zahtjev za njegovim ostankom, ostat će pusta želja navijača ovog milanskog kluba, za kojeg nastupaju Marcelo Brozović i Ivan Perišić, nakon što su strategu poslije tri vezana poraza pokazana izlazna vrata kluba.

Izrazi nezadovoljstva, javlja Tuttosport, upereni su i protiv kapetana Maura Icardija, no potez dana jest napuštanje tribine. Uz transparent na kojem je pisalo: 'Budući da vam naša podrška nije potrebna... danas vas pozdravljamo i idemo na klopu."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Napravili su to Interovi ultrasi sredinom prvog poluvremena dok je na semaforu još bilo 0-0. Sassuolov Pietro Iemmello je dvama pogocima potom doveo goste u veliku rezultatsku prednost. Završio je susret minimalnim porazom domaćina za kojeg je u 70. minuti smanjio Eder.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa

https://vid.me/HKoL

Napoli je prohujao Torinom, engelski vratar Joe Hart je čak pet puta vadio loptu iz mreže, a Napolitanci sada na drugom mjestu imaju dva boda više od Rome, koja večeras igra s Juventusom. Dvostruki strijelac za Napoli bio je Callejon, Marko Rog je ušao u igru u 66. minuti, a Ivan Strinić je ostao na klupi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dva kola prije kraja nazire se drama u borbi za ostanak jer je Crotone pobijedio, a Empoli i Genoa izgubili. Crotone je doma s 1-0 slavio protiv Udinesea, za koji su od 61. minute nastupili Stipe Perica i Andrija Balić, a kalabreška momčad sada zaostaje samo bod za Empolijem te dva boda za Genoom. Empoli je neočekivano izgubio kod Cagliarija s 2-3, a gostujući sastav je promašio i jedanaesterac, dok je Genoa našega Ivana Jurića još neočekivanije poražena od već ispaloga Palerma (0-1).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Crotone je još uvijek u najgoroj situaciji jer još mora igrati s Juventusom i Laziom, Genoa ide na Torino i Romu, a Empoli igra s Atalantom i Palermom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
FNC 18
Gledaj užvio 13.srpnja
VOYO logo