Nije ostao dužan / Šaljivi Ivan Rakitić komentirao skidanje na nogometnom travnjaku: 'Dao sam sve od sebe'

Image
Foto: Profimedia

Snimke s utakmice derbija između Barcelone i Seville brzo su obišle društvene mreže jer se bivši hrvatski reprezentativac skinuo samo u donje rublje.

5.4.2022.
9:40
Profimedia
VOYO logo

U derbiju 30. kola španjolskog nogometnog prvenstva Barcelona je na Camp Nouu pobijedila Sevillu s 1-0 skočivši na drugo mjesto ljestvice. Barcelona je bila bolja i  zaslužila je pobjedu, a pogodak odluke zabio je Pedri u 72. minuti utakmice.

Bila je ovo prva Rakitićeva utakmica pred publikom na Camp Nou u dresu Seville, ali navijači nisu zaboravili na sve što im je Hrvat dao u razdoblju od 2014. do 2020. godine kada je napustio klub.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Rakitića su ispratili ovacijama, a srdačno je pozdravljen čak i na početku utakmice. Nakon susreta Rakitić je skinuo sve sa sebe, dres i kratke hlače i ostao je samo u gaćama, a svu je svoju opremu dao navijačima.

Našalio se na vlastiti račun

Snimke s utakmice derbija između Barcelone i Seville brzo su obišle društvene mreže jer se bivši hrvatski reprezentativac skinuo samo u donje rublje. Oglasio se i sam Rakitić, koji kaže da je "dao sve od sebe".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Rakitićeva Sevilla pala je na treće mjesto španjolskog prvenstva s porazom protiv Barcelone, a njihov kapetan pamtiti će povratak pred katalonsku publiku gdje je ostvario svoje najbolje dane.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

S Barcelonom je osvojio Ligu prvaka 2015. godine, kao i trostruku krunu iste sezone s titulama u španjolskom prvenstvu i kupu. 2018. godine je s hrvatskom reprezentacijom osvojio srebro na Svjetskom prvenstvu u Rusiji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Love island games
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo