RUSI ZAPLESALI SVOJ HULIGANSKI KAZAČOK: /

Nova snimka nereda iz Marseillea pokazuje svu brutalnost ruskih navijača

Image
Foto: Screenshot: You Tube

Prošlo je dva dana od brutalnih okršaja Rusa i Engleza na ulicama Marseillea, internet je preplavljen snimkama sukoba, a svako malo neka nova snimka osvane na internetu.

13.6.2016.
13:45
Screenshot: You Tube
VOYO logo

Ruski huligani došli su u Francusku kako bi se dokazali na europskoj huliganskoj sceni i pokazali kako su upravo oni trenutno najjača huligansko - navijačka sila na "Starom kontinentu". Što su planirali, to su i ostvarili.

Rusi su u Marseilleu izazvali pravi kaos i tijekom čitavog subotnjeg dana napadali Engleze koji se s ovako organiziranim i utreniranim huliganima (Ruski huligani se bave borilačkim sportovima i uglavnom vode sportski život), nisu mogli niti znali nositi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: AFP, VALERY HACHE

Ruska taktika urodila plodom

Točan broj ozlijeđenih se ne zna, ali dvojica Engleza su teže ozlijeđena u sukobima koji su obilježili početak Europskog prvenstva. Nova snimka koja se pojavila na internetu dokazuje svo iživljavanje Rusa nad Englezima. Na snimci se jasno vidi kako se Rusi tuku s Englezima, odnosno, na koji "taktički" način su ih tjerali u bijeg.

Osim što su manje mobilne i uigrane grupice napadale veće skupine Engleza po čitavom gradu, Rusi su radili i "diverzije" tako da su se poput klina u grupi njih 50-tak doslovno zabijali u velike mase engleskih navijača koji su uglavnom ispijali pive i navijali, a po dolasku Rusa prvo pobacali sve i svašta i onda bježali. Ruski nogometni huligani zaplesali su svoj huliganski "Kazačok" nad Englezima koji su se tako našli u ulozi lovina.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Utrenirani MMA 'borci'

Ono što razlikuje Ruse od Engleza, što se na kraju krajeva i vidjelo u Marseilleu, je to što se ne boje nikakvog fizičkog kontakta upravo zbog svoje fizičke spreme, odnosno, treniranja MMA i UFC-a, dok Englezi uglavnom u sukobima koriste sve i svašta (stolice, čaše, boce, sve što im se nađe pod rukom).

Na snimci se jasno vidi kako se jedan stariji engleski navijač hrabro odvažio ući u sukob s ruskim nogometnim huliganom, ali nije dobro prošao. Brzo je završio na tlu i onda je bio izložen gaženju od strane Rusa. Pogledajte kako je to izgledalo....

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Otkucaji srca
NOVA SERIJA
VOYO logo