Rukavina i Halilović progovorili o incidentu u Vinkovcima

Dinamo je u Vinkovcima došao do nove pobjede! Slavili su Modri s 1:0 protiv Cibalije, no susret je obilježio mali incident na kraju utakmice u kojem su sudjelovali Rukavina, Halilović i Jedvaj.

21.4.2013.
12:38
VOYO logo

Podsjetimo, Rukavina je u jednom kontra napadu pogriješio, Halilović se začudio njegovim potezom, a šibenski napadač je potom verbalno napao svog suigrača. Sve je pokušao primiriti mladi Jedvaj, no i on je po riječima očevidaca na kraju dobio samo 'lakat u prsa'.

Dan poslije igrači su progovorili o incidentu:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ništa nije bilo, mediji su sve napuhali bez veze. Radilo se o situaciji kakvih ima na svakoj utakmici, ali ovoga puta su snimile kamere i potom se sve preuveličalo. Popričali smo nakon utakmice i odmah sve riješili tako da je sve u redu. Jedvaj? To su isto gluposti, a mislim da dovoljno govori što sam ga, kao i puno puta, kada smo došli u Zagreb vozio doma", istaknuo je Rukavina, a mladi Halilović nadodao.

"Radilo se o raspravi kakvih ima na svakoj utakmici samo što obično nisu na televiziji. Ante i ja imamo jako dobar odnos, uostalom on će biti vječno dio moje karijere jer sam umjesto njega ušao u Koprivnici i zabio prvi gol za Dinamo. Kažem, šteta što se sve odmah tako napuhalo i pretjeralo jer stvarno ništa nije bilo", izjavio je za službene stranice kluba.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo