BEZ DLAKE NA JEZIKU / Legenda 'pomela pod' sa Solskjaerom: 'Najradije bih ga sada uhvatio za vrat...'

Image
Foto: Profimedia

Manchester United poražen je u subotu na svojem terenu od gradskog rivala Man. Cityja

7.11.2021.
8:50
Profimedia
VOYO logo

Aktualni engleski nogometni prvak Manchester City u gradskom je derbiju kao gost na Old Traffordu svladao Manchester United sa 2-0 (2-0) u susretu 11. kola Premier lige.

Image
JEDNOSTRANI DERBI /

Manchester City lagano pobijedio Manchester United, Solskjaeru prijeti otkaz

Image
JEDNOSTRANI DERBI /

Manchester City lagano pobijedio Manchester United, Solskjaeru prijeti otkaz

Utakmica je otišla u smjeru Cityja već na samom početku kada je Bailly u 7. minuti teško pogriješio, u pokušaju izbijanja prilično bezopasnog ubačaja Joao Cancela krivo je zahvatio loptu te prevario vlastitog vratara De Geu za prednost gostiju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sve riješeno u prvom dijelu

City je potom znalački zagospodario terenom, dominirao u posjedu lopte i u potpunosti onemogućio United u bilo kakvim napadačkim akcijama.

Konačnih 2-0 postavio je Bernardo Silva koji je u 45. minuti na drugoj vratnici dočekao još jedan ubačaj Cancela kojega je propustila kompletna obrana Uniteda, a vrlo loše je na udarac Portugalca reagirao i De Gea.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U nastavku susreta City je rutinski čuvao prednost, dok United nije niti jednom zaprijetio gostujućim vratima.

Žestoke kritike

Utakmicu je kao stručni sukomentator Sky Sportsa pratio legendarni igrač Uniteda Roy Keane koji se nakon susreta obrušio na nogometaše 'Crvenih vragova'.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Morali su razumjeti da je skoro poluvrijeme, da su na konopcima i da moraju ostati u igri. Pogledajte Shawa i De Geu. Kakve šanse imate u ovoj igri? Godinama sam ljutit na ove momke. Odustajem. Ovo su reprezentativni braniči. Ne mogu razumjeti tu obranu", rekao je Keane.

Image
Foto: Profimedia

Fred

Nakon toga se obrušio na kritiziranog menadžera Uniteda Ole Gunnara Solskjaera. Najviše mu je zasmetala loša igra brazilskog veznjaka Freda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Da Ole sada prođe kroz vrata, zgrabio bih ga za vrat i pita 'zašto ti igra Fred?'. Svi treneri donose odluke, oni rade s igračima svaki dan, ali pitao bih ga zašto mu igra Fred. Mora snositi odgovornost za to", poručio je Keane.

Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo