RONALDOV PROMAŠAJ OBILAZI SVIJET: / Provjerite ovdje zašto ga svi ismijavaju, a već su mu se zbog iste pogreške i rugali

Image
Foto: Screenshot

Tko radi taj i griješi i jasno je da se ovakvo što može dogoditi svima, no...

17.12.2018.
10:55
Screenshot
VOYO logo

Iako je ovogodišnje priznanje za najboljeg nogometaša svijeta stiglo u ruke kapetana hrvatske nogometne reprezentacije Luke Modrića, navijački svijet se u pravilu i dalje dijeli na one koji smatraju da su pobjedu trebali odnijeti ili Lionel Messi ili Cristiano Ronaldo.

Dvojica genijalaca oduševljavaju iz utakmice u utakmicu, iza njih su blistave karijere, a oni se sami nadaju da su i isti takvi dani još uvijek ispred njih. I trude se iz kola u kolo to svijetu i dokazati. Što se Lionela Messija tiče, on je proteklog vikenda privatizirao utakmicu protiv Levantea i u Barceloninoj 5-0 pobjedi sudjelovao sa tri postignuta gola i dvije asistencije. Što se, pak, Cristiana Ronalda tiče, njegov je pogodak s bijele točke – nakon što je najstrožu kaznu zaradio Mario Mandžukić – riješio gradski derbi u kojem je Juventus slavio protiv Torina 1-0.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nije mu prvi put

No, osim pogotka kojeg je postigao, društvene mreže zabavljaju se i jednim njegovim promašajem s te utakmice. Tko radi taj i griješi i jasno je da se ovakvo što može dogoditi svima, no oni koji ne vole Ronalda baš uživaju u ovome:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Brzo su se javili i pojedinci prisjećajući se da je s gotovo istog mjesta na gotovo identičan način zapucao akciju tadašnjeg mu kluba Real Madrida protiv Bayerna u Ligi prvaka...

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Ako voliš
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo