VIDEO: / Ronaldo objasnio zašto nije slavio gol

Zvijezda Real Madrida Cristiano Ronaldo ne može bez pogodaka, pa je zabio i svom nekadašnjem klubu Manchester Unitedu u prvom ogledu osmine finala Lige prvaka...

14.2.2013.
9:09
VOYO logo

Završio je ogled Reala i engleske momčadi u Madridu bez pobjednika (1:1), a Portugalac je sjajno glavom zabio u 30. minuti za izjednačenje i rezultat kojim je okončan dvoboj u kojem je Real posve dominirao, ali je ostao bez osjetnije zalihe prije odlaska na Otok.

"Mislim da imamo itekako i dalje dobru šansu za prolaz. Real Madrid je klub koji u svakoj utakmici preuzima inicijativu i napada. Tako smo igrali i danas, a tako ćemo igrati i na Old Traffordu. Možemo zabiti tamo gol, zašto ne?", rekao je Ronaldo i nastavio:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"U Manchester idemo pobijediti. Mi smo za to sposobni, uopće ne sumnjamo u to".

Ronaldo inače nije proslavio pogodak kojeg je zabio na večerašnjem ogledu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"U Manchester sam došao kao dječak i tamo sam proveo šest predivnih godina. Nisam mogao slaviti pogodak tom klubu zbog respekta kojeg imam prema Manchesteru i prema divnim ljudima koje sam tamo upoznao i s kojima sam dugo dijelio sve", rekao je Cristiano.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iako je susret u Realovom "dvorištu" završio bez pobjednika 1-1, Mourinho ne misli da je takav rezultat neka prednost za "crvene vragove". "Mislim da su oni dali sve od sebe, ali bilo je teško jer smo mi započeli dobro. Fabio je imao jako dobru priliku i pogodio je vratnicu, a oni su zabili gol iz ničega prvi put kada su prešli na našu polovicu", komentirao je Mourinho. "Nakon poluvremena Manchester United je igrao na rezultat i njihova je obrana bila duboka. Ali sada je na nama da odemo na Old Trafford i mislim da 1-1 nije loš rezultat jer je sve otvoreno i možemo zabiti više od jednog gola tamo". "Ovo mi nije ništa novo, nema iznenađenja. Sve je otvoreno uoči uzvrata i mislim da će se pobjednik odlučivati do posljednjih minuta. Rezultat je posve otvoren i ako me pitate za postotke, ne bih se predomislio. I dalje je 50-50", zaključio je portugalski strateg.

Ferguson: Sretan sam jer smo uspjeli zabiti pogodak

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Imao je i Manchester United određeni broj odličnih prilika, no Real je diktirao tempo, nizao šanse i trener Crvenih vragovaAlex Ferguson s pravom je bio sretan zbog konačnog rezultata. "Sretan sam jer smo uspjeli zabiti pogodak. Vrijedan je gol Welbecka, a uz to smo sačuvali našu mrežu u mnogo nezgodnih situacija. Moram biti sretan", rekao je Ferguson i nastavio: "Prvo poluvrijeme smo bili potpuno stisnuti. Vratili smo se skroz do De Gee, pa nije niti čudo da je Real svakih pet minuta imao šansu. Popravili smo se u nastavku, otišli smo naprijed, obrana nam nije visila u našem šesnaestercu. Inače, bila je ovo vrlo intezivna utakmica, imali smo i mi naših šansi, posebno u nastavku kada smo, ponavljam, bili daleko bolji nego u prvom dijelu. Očekuje nas interesantan uzvrat i dalje je sve otvoreno".

Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo