RONALDO PREKINUO ŠUTNJU I DAO ODGOVOR NA PITANJE ODLAZI LI IZ JUVENTUSA: / 'Moje ambicije su visoke, želim pokoriti Europu i svijet'

Image
Foto: Profimedia

Nedavno se pojavila priča da bi Portugalac mogao napustiti Torini

28.8.2020.
8:18
Profimedia
VOYO logo

Jedan od najboljih nogometaša na svijetu i u povijesti, CristianoRonaldo, najavio je putem društvenih mreža svoju treću sezonu u dresu Juventusa i tako odbacio glasine koje su s javile u francuskim medijima o prelasku u PSG.

“Dok se spremam za treću sezonu u Juveu moj duh i ambicije su na visokom nivou kao i uvijek. Golovi. Pobjede. Predanost. Posveta. Profesionalizam. Svom snagom i uz dragocjenu pomoć suigrača i cijelog Juventusovog stručnog stožera radimo na tome da pokorimo Italiju, Europu i svijet”, napisao je Ronaldo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Rušenje rekorda. Prevladavanje prepreka. Osvajanje trofeja i postizanje osobnih ciljeva. Da radim više i bolje još jednom. Doći do višeg i uspjeti u svim izazovima koji nam mogu stajati na putu. Učiniti svaku godinu avanturom boljom od one prijašnje i osvajanje svega za naše navijače. Biti nositelj ove nevjerojatne i jedinstvene strasti kao što je Juventus, uzdižući naše ime, naše vrijednosti i naše standarde što je više moguće”, poručio je Portugalac.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ronaldo se u posljednje vrijeme povezivao s transferima u francuski PSG te engleski Manchester United i povratkom u Real, a to nije slučajno.

“Razlog zašto se Ronaldo povezivao s transferom u PSG nije zato jer u tom klubu stvarno razmišljaju o njegovom transferu. To je zato jer je Jorge Mendes (Ronaldov menadžer op.a.) dobio upute da nađe novi klub za njega. U posljednjih pola godine vidjeli smo svašta, pa povezivali su ga i s Real Madridom”, otkrio je nedavno poznati sportski novinar Guillem Balague za Sky Sports.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Juventus se želi riješiti njegove plaće i zato su ga ponudili svima, uključujući i Barcelonu. Ali ja nisam siguran da će ga se tako lako riješiti.”

‘Tko ga može platiti?’

Najveći problem u budućnosti predstavljat će Ronaldova plaća.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Uostalom, ako još uvijek zarađuje 23 milijuna po sezoni, pa tko može platiti taj novac?”, zaključio je.

Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo