potpuno impresioniran / Ronaldo oduševio i Maradonu: 'Mi Argentinci se stvarno ponosimo Messijem, ali on je životinja!'

Image
Foto: Hahn Lionel/ABACA/PIXSELL

'Mali zeleni' biranim je riječima govorio o Portugalcu nakon sinoćnje utakmice, a u istoj rečenici se dotaknuo i Lionela Messija

13.3.2019.
14:12
Hahn Lionel/ABACA/PIXSELL
VOYO logo

Cristiano Ronaldo sinoć je odigrao još jednu utakmicu koja će se prepričavati još mjesecima, pa i godinama nakon posljednjeg sučevog zvižduka.

U uzvratnoj utakmici osmine finala Lige prvaka, nakon poraza 0:2 u prvoj utakmici, čudesni Portugalac poveo je Juventus prema četvrtfinalu Lige prvaka hat-trickom i još jednom predstavom koja je oduševila nogometni svijet.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Među oduševljenima je i čovjek koji je nekad i sam bio uzdisan u nebesa poput Ronalda danas - Argentinac Diego Armando Maradona. 

Mali zeleni biranim je riječima govorio o Portugalcu nakon sinoćnje utakmice, a u istoj rečenici se dotaknuo i Lionela Messija. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

''Obojica su igrači koji igraju kao da u ruci imaju čarobni štapić. Istina, mi Argentinci se ponosimo Messijem, ali Ronaldo je životinja, on je čista moć i nogometni čarobnjak. Prije utakmice je rekao da će zabiti tri gola i to je napravio'', rekao je veliki Diego.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo