AMERIKANKA TVRDI DRUGAČIJE / Ronaldo o optužbi za silovanje: 'Želi sebe promovirati na moj račun. To je laž, ja sam sretan čovjek'

Image
Foto: Instagram

Kathryn Mayorga (34) iz Las Vegasa tvrdi da ju je Cristiano Ronaldo silovao 2009.

30.9.2018.
10:38
Instagram
VOYO logo

Cristiano Ronaldo odbacio je svaku optužbu o navodnom silovanju Amerikanke 2009. godine u Las Vegasu.

Kathryn Mayorga (34) iz Las Vegasa tvrdi da ju je Cristiano Ronaldo silovao 2009. godine. Ona je tada bila studentica, godila joj je pažnja jednog od najboljih svjetskih nogometaša. Prihvatila je poziv da iste noći s prijateljicom i Ronaldovom pratnjom dođe na druženje u njegovom apartmanu u hotelu Palms, no tamo je portugalski nogometaš pokazao svoje drugo lice. Mayorga tvrdi kako su svi krenuli u jacuzzi, a ona se otišla presvući u kupaonicu. Ronaldo je krenuo za njom. Kako je ispričala za Spiegel, slavni nogometaš ju je analno silovao.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Napravio je to bez lubrikanta i kondoma...", otkrila je. Za šutnju je u izvansudskoj nagodbi svojedobno prihvatila 375,000 dolara. No, sada njeni odvjetnici žele oboriti taj sporazum. Amerikanka sada tvrdi da ima teške psihičke posljedice te da je bila u nestabilnom stanju kada je primila novac za šutnju.

O svemu se oglasio i Ronaldu koji odlučno poriče optužbe, piše Daily Mail.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ne, ne, ne, ne, ne. Ono što su rekli danas samo su lažne vijesti", rekao je Ronaldo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Oni samo žele promovirati sebe koristeći moje ime. To je normalno. Žele biti poznati, a dio posla je izgovoriti moje ime. Ja sam sretan čovjek i sve je dobro."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo

Još iz rubrike