Ronaldo: 'Nema dvojbi! Messi je najbolji na svijetu!'

Nekad najbolji nogometaš svijeta, 'pravi' Ronaldo, iznio je svoje mišljenje o tome tko je bolji nogometaš, Lionel Messi ili Cristiano Ronaldo, i prednost dao napadaču Barcelone.

8.7.2012.
10:03
VOYO logo

Legendarni brazilski napadač je u svojoj karijeri igrao i za Barcelonu i za Real, a danas ovako gleda na bitku Cristiana Ronalda i Lionela Messija.

"Više sam fan Reala, ali nema uopće dvojbi da je Messi najbolji igrač na svijetu", izjavio je Ronaldo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

S druge je strane vrlo zanimljiva izjava stigla od Barcelonina vratara Victora Valdesa (30), koji je na golu katalonskog kluba bez prekida već deset punih godina.

On je Brazilca Ronaldinha, a ne Messija, istaknuo kao najtalentiranijeg i najboljeg nogometaša svog vremena. "Uvijek sam tvrdio, a tvrdim i dalje, da je Ronaldinho promijenio klupsku povijest. On je bio lider momčadi koja je počela mijenjati nogometni svijet. Do njegova dolaska nismo osvojili naslov dugi niz godina. Upravo s njegovim dolaskom Barcelona je počela postajati ono što je danas: najrespektabilniji klub na svijetu. Samo to je dovoljno da mu budemo vječito zahvalni. Mogu reći da je Ronaldinho najtalentiraniji nogometaš s kojim sam igrao. Uvijek je, baš uvijek, na terenu smišljao nešto novo", rekao je Valdes o danas 32-godišnjem nogometašu brazilskog Atletico Mineira.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Love island uk
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo